Prutus Posted August 7, 2010 Posted August 7, 2010 oare cu cine face banking ? :-? ce-a mai de cacat reclama de la revolutie incoace n-avem
-GodOfWar- Posted August 8, 2010 Posted August 8, 2010 Salutari HH ! Diseara o sa intru si eu , am vorbit cu cineva sa`mi imprumute un laptop, IAR, pentru cateva zile ... pe marti - miercuri cel tarziu , sapt asta, sper sa rezolv de tot problema...cum am spus , desktop`ul e cam faramat , urmeaza sa achizitionez unitate cu totul :)_)) , toata leafa se duce pe pc ... sa ne auzim cu bine .... vorbim diseara in joc :P PS : Cu castelul ce ati facut ? :P
Guest Tsu^_^pui Posted August 8, 2010 Posted August 8, 2010 tare nubi faza cu hostility =)) cand eram in HH HH HH am vazut ca sunt cu addicted, dar nu m-am gandit la asa ceva =))
-GodOfWar- Posted August 8, 2010 Posted August 8, 2010 acum am prins si eu un laptop...hai cu driverele de instalat la el , si hai si cu furtuna ....
Arwenca Posted August 9, 2010 Posted August 9, 2010 acum am prins si eu un laptop...hai cu driverele de instalat la el , si hai si cu furtuna .... te-a luat microbul rau :)) hai ntz
Arwenca Posted August 9, 2010 Posted August 9, 2010 tare nubi faza cu hostility =)) cand eram in HH HH HH am vazut ca sunt cu addicted, dar nu m-am gandit la asa ceva =)) ce faza ?...explain :violent: m-ati dat afara :( sa mai stai si afara....numa inauntru vrei :|