Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Lancelot

HHunterZ-Elite squad

Recommended Posts

Guest Tsu^_^pui
Posted

nu dau din casa :))

inteleg ^_^

Posted

Mda...Nu era nici laptop`ul meu ... desktop`ul a facut poc de la etajul unu` acum ceva timp , cand m`am enervat la DotA intr`o seara ... in 1 saptamana o sa rezolv si o sa repar desk`ul , constand in HDD nou, placa video , rami si placa de baza...sa vedem procesorul ... daca si ala trebuie schimbat, mai pun ceva si iau unitate cu totul ...

PS : cu hdd`ul laptop`ului aveam ceva probleme , ca a fost busit de proprietar de cateva ori , si de atunci pierdea date , avea multe BAD uri , deci ..... nu`s vinovat.... mi doooor di reyakos si Sega Boss nab ... v`am pupat , si sper sa revin cat mai curand ...........spor la liniute si o zi buna ....

PS2 : Da ulise am jucat si SRO , mai demult .... nu am jucat cine stie ce , umpic la inceput , dupa probleme si am lasat acc`ul ... de ce ? :D

Guest Tsu^_^pui
Posted

vreau sa iau starcraft 2, m-am tot uitat pe youtube si m-au "drogat" aia :)

Guest uLise4me
Posted

Care face maine o dota pe la oara 11 ?

Lasati un mesaj aici ... ceva 4fun

nb HH

Posted

nu dau din casa :))

Muahaha...las ca dau eu....:)) dormea cu el langa cap...si cand se rupea party nici nu deschidea ochii sa dea ok =))...si-a facut poc saracu pana la urma :whistle:

Guest uLise4me
Posted

te pomenesti ca mai ai si in spatele bibliotecii tale si un laborator secret :rofl1:

Guest Tsu^_^pui
Posted

dextellll :))

@rain, deci asa cu arwen :))

Guest Tsu^_^pui
Posted

bai petrare, in sc ala, merge si skirmish?

Posted

Muahaha...las ca dau eu....:)) dormea cu el langa cap...si cand se rupea party nici nu deschidea ochii sa dea ok =))...si-a facut poc saracu pana la urma :whistle:

hai ca mi-am amintit cand trebuia sa ma trezesc sa pazesc spotul si si vaiii :))) sa nu mai continui =)) =))

Guest Tsu^_^pui
Posted

hai ca mi-am amintit cand trebuia sa ma trezesc sa pazesc spotul si si vaiii :))) sa nu mai continui =)) =))

dar te rog.. nu te opri :))

Posted

=)))) hahaha..atunci nici sa ma supar n-am putut la cat de bine am ras :)))

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...