-GodOfWar- Posted August 6, 2010 Posted August 6, 2010 Mda...Nu era nici laptop`ul meu ... desktop`ul a facut poc de la etajul unu` acum ceva timp , cand m`am enervat la DotA intr`o seara ... in 1 saptamana o sa rezolv si o sa repar desk`ul , constand in HDD nou, placa video , rami si placa de baza...sa vedem procesorul ... daca si ala trebuie schimbat, mai pun ceva si iau unitate cu totul ... PS : cu hdd`ul laptop`ului aveam ceva probleme , ca a fost busit de proprietar de cateva ori , si de atunci pierdea date , avea multe BAD uri , deci ..... nu`s vinovat.... mi doooor di reyakos si Sega Boss nab ... v`am pupat , si sper sa revin cat mai curand ...........spor la liniute si o zi buna .... PS2 : Da ulise am jucat si SRO , mai demult .... nu am jucat cine stie ce , umpic la inceput , dupa probleme si am lasat acc`ul ... de ce ? :D
Guest Tsu^_^pui Posted August 6, 2010 Posted August 6, 2010 vreau sa iau starcraft 2, m-am tot uitat pe youtube si m-au "drogat" aia :)
Guest uLise4me Posted August 6, 2010 Posted August 6, 2010 http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=372653 beat this tsu
Guest uLise4me Posted August 6, 2010 Posted August 6, 2010 Care face maine o dota pe la oara 11 ? Lasati un mesaj aici ... ceva 4fun nb HH
RainSoul Posted August 6, 2010 Posted August 6, 2010 nu dau din casa :)) Muahaha...las ca dau eu....:)) dormea cu el langa cap...si cand se rupea party nici nu deschidea ochii sa dea ok =))...si-a facut poc saracu pana la urma :whistle:
Alexandru Posted August 6, 2010 Posted August 6, 2010 ulise maine la 11 daca sunt acasa ma bag si eu la dota nb
-GUNIT- Posted August 7, 2010 Posted August 7, 2010 mi`am luat posterul asta din austria si l`am pus pe usa :))
Guest uLise4me Posted August 7, 2010 Posted August 7, 2010 te pomenesti ca mai ai si in spatele bibliotecii tale si un laborator secret :rofl1:
Guest Tsu^_^pui Posted August 7, 2010 Posted August 7, 2010 dextellll :)) @rain, deci asa cu arwen :))
dev Posted August 7, 2010 Posted August 7, 2010 elena is HOT :pottytrain2: Ii hot in buzunar ... ca-nrest ii o scursura ...
Guest Tsu^_^pui Posted August 7, 2010 Posted August 7, 2010 bai petrare, in sc ala, merge si skirmish?
Arwenca Posted August 7, 2010 Posted August 7, 2010 Muahaha...las ca dau eu....:)) dormea cu el langa cap...si cand se rupea party nici nu deschidea ochii sa dea ok =))...si-a facut poc saracu pana la urma :whistle: hai ca mi-am amintit cand trebuia sa ma trezesc sa pazesc spotul si si vaiii :))) sa nu mai continui =)) =))
Guest Tsu^_^pui Posted August 7, 2010 Posted August 7, 2010 hai ca mi-am amintit cand trebuia sa ma trezesc sa pazesc spotul si si vaiii :))) sa nu mai continui =)) =)) dar te rog.. nu te opri :))
RainSoul Posted August 7, 2010 Posted August 7, 2010 hai ca mi-am amintit cand trebuia sa ma trezesc sa pazesc spotul si si vaiii :))) sa nu mai continui =)) =)) =)))) hahaha..atunci nici sa ma supar n-am putut la cat de bine am ras :)))