Guest Tsu^_^pui Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 petrare, traitiar famelea :)) scoate-o pe Nuti din Plescoi del la avatar <_<
-GodOfWar- Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 acum 2 zile mi`a pocnit hdd`u la laptop...eram pe pt cu Reyakos...vreo saptamana maxim o sa mai lipsesc de pe joc , pana vine leafa , sa fac tampenia asta de laptop ...va pup, numai bine , si spor la liniutze ..... :(
Guest uLise4me Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 acum 2 zile mi`a pocnit hdd`u la laptop...eram pe pt cu Reyakos...vreo saptamana maxim o sa mai lipsesc de pe joc , pana vine leafa , sa fac tampenia asta de laptop ...va pup, numai bine , si spor la liniutze ..... :( ai jucat cumva silkroad ?
Prutus Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 ce fac amatorii aia din timisoara =)) si astia de la poli mai emit si pretentii la campionat <_<
Guest Tsu^_^pui Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 da, este incredibil ce se intampla :) Nasol cu laptopul si eu sunt inca nesigur de asta :-s
Prutus Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 ma intreb ce o sa spuna elefantu de Iancu,i-a furat iar arbitrii? :))
Alexandru Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 luati-va laptopul din reclama publicitara din dreapta
Prutus Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 iar se fac timisorenii de cacao in Europa si vor fi acuzati de jocuri murdare si cercetati ca au colaborat cu mafia pariurilor <_< @luati-va neaparat cooler extern pentru laptop mai ales pe vremea asta :)
Guest Tsu^_^pui Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 mi-am luat :P numai asa lucrez :P timisoara a scos-o la fata, acum sa vedem cu dinamo
Trish Posted August 6, 2010 Posted August 6, 2010 hai neatza .. iauite microbistii ... pei noi mai avem echipe de ligi europene ? DA, doar sa ne facem de ras !!!
Guest Tsu^_^pui Posted August 6, 2010 Posted August 6, 2010 :)) eu 1 nu sunt microbist, dar cand sunt meciuri dastea ma uit la rezumate live :)
Arwenca Posted August 6, 2010 Posted August 6, 2010 acum 2 zile mi`a pocnit hdd`u la laptop...eram pe pt cu Reyakos...vreo saptamana maxim o sa mai lipsesc de pe joc , pana vine leafa , sa fac tampenia asta de laptop ...va pup, numai bine , si spor la liniutze ..... :( nu va mai jucati mu de pe laptop ...adica non stop ...day and night ....pentru ca o sa faca POC =((
Guest Tsu^_^pui Posted August 6, 2010 Posted August 6, 2010 canti live ? gura nub @aarwen, e testata? :))