Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Lancelot

HHunterZ-Elite squad

Recommended Posts

Posted

cald in rahatul de bucuresti si m-am plimbat prin el de la ora 9 pana pe la 2 cu treaba X( Cum sa nu gasesti sa-ti faci o coperta de licenta decenta? Scoruri mari, calitate varza.

Posted

cald in rahatul de bucuresti si m-am plimbat prin el de la ora 9 pana pe la 2 cu treaba X( Cum sa nu gasesti sa-ti faci o coperta de licenta decenta? Scoruri mari, calitate varza.

naspa...in cta e mai bine...parca e 300 de mii ..sau 500...nu mai stiu...la urgenta mi-am facut-o..parca am dat un mil si a iesit super misto :)

Posted

AI INCERCAT LA ROMTEAMSOLUTION ???>>>LINGA FOSTUL MAGAZIN MUZICA

STIU K ERAU SUPER PROFI

Posted

nu stiam de el CIPO, o sa merg maine pe la facultatea de drept si daca nu gasesc acolo merg in Grozavesti ca am gasit pe net

Posted

stie cineva de ce era ija duminica la cs si daca da, la ce concluzii a ajuns? :)

Guest tekmanstar
Posted

stie cineva de ce era ija duminica la cs si daca da, la ce concluzii a ajuns? :)

:dontknow:

Posted

eu le aveam pe toate, eram pregatit

Posted

sa iti vada hackurile :) dar cum nu s`au prezentat doar HHunterS :)) nu a prea putut vedea

fraierii s-agita prea mult timp

acu din cartier am venit cu un nou hit

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...