Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Lancelot

HHunterZ-Elite squad

Recommended Posts

Posted

stiti ce nu inteleg eu? de ce spun chestii de genu "vai nu aveti nevoie de spoturi arena acum" , dar de spoturi in tarkan in care apar cate 15 acoliti de golden (sau ce naiba sunt aia pe roti) la invazie avem nevoie? nu ma plang de tantalosi dar totusi daca pui spoturi intr-un loc de genu redu si din mobii aia.

Posted

stiti ce nu inteleg eu? de ce spun chestii de genu "vai nu aveti nevoie de spoturi arena acum" , dar de spoturi in tarkan in care apar cate 15 acoliti de golden (sau ce naiba sunt aia pe roti) la invazie avem nevoie? nu ma plang de tantalosi dar totusi daca pui spoturi intr-un loc de genu redu si din mobii aia.

:-j macar ar putea pune ceva spoturi cu monstri din tarkan in arena ...

Posted

sa mor daca va inteleg, in pu|a mea.

eu am dat in guild pene, crests of monarch, aripi dw +luck +hp, guardian +luck +dd +dsr, o sa dau maine 2 sod-uri, pendant +2% wizz, staff de mg, staff de dw..gratis! GRATIS!

de ce nu faceti acelasi lucru? unii s-ar putea folosi de itemele pe care le V I N D E T I.

Posted

sa mor daca va inteleg, in pu|a mea.

eu am dat in guild pene, crests of monarch, aripi dw +luck +hp, guardian +luck +dd +dsr, o sa dau maine 2 sod-uri, pendant +2% wizz, staff de mg, staff de dw..gratis! GRATIS!

de ce nu faceti acelasi lucru? unii s-ar putea folosi de itemele pe care le V I N D E T I.

.. uni prefera sa faca comert :D .. anyway ms de staf , your great :beer: [ma bucur ca te-am ajutat si eu cu wingurile]

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...