Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Lancelot

HHunterZ-Elite squad

Recommended Posts

Posted

re all

lexa mie nu-mi merge deloc serverul ala

problema e ca ii dau pe luncher, game start si apoi nu se mai intampla nimic

trebuia sa apara splash-ul de la game dar nimic, el ruleaza in background....stie cineva cum se poate rezolva?

Posted

re all

lexa mie nu-mi merge deloc serverul ala

problema e ca ii dau pe luncher, game start si apoi nu se mai intampla nimic

trebuia sa apara splash-ul de la game dar nimic, el ruleaza in background....stie cineva cum se poate rezolva?

Nici mie nu imi intra din prima. Naiba stie ce are, dar daca mai deschid o data intra :).

Deza, nu tie ti-au fost adresate vorbele ci stii tu cui :).

Doamne, cat spam e in topicul ala, si nu trebuia decat sa isi argumenteze simplu alegerea, nu sa contreze alegerile celorlalti :).

Posted

Nici mie nu imi intra din prima. Naiba stie ce are, dar daca mai deschid o data intra :).

Doamne, cat spam e in topicul ala, si nu trebuia decat sa isi argumenteze simplu alegerea, nu sa contreze alegerile celorlalti :).

nu stiu cui :-s

Posted

Eu am postat de 2 ori p-acolo ... ca Honey iara incepe ca "suntem" invidiosi pe ei [noi, playerii] ... dar ei nu se uita-n oglinda ... si la banati ... cate 99 pentru dupe or luat ... :rofl2: ... asta este :)

Ce se pune iara la cale in conferintza? :rofl2:

Posted

@GUNIT

nu merge cu nici unu :D

am tot incercat variante :)

am incercat de cateva ori Lexa si m-am trezit cu cateva ruland in background :P

mai perseverez .... :D

Posted

Eu am postat de 2 ori p-acolo ... ca Honey iara incepe ca "suntem" invidiosi pe ei [noi, playerii] ... dar ei nu se uita-n oglinda ... si la banati ... cate 99 pentru dupe or luat ... :rofl2: ... asta este :)

Ce se pune iara la cale in conferintza? :rofl2:

Da-i naibii... se vede cat de "maturi", cu "viata sociala", "pro", "fair" sunt :). Am zis sa ii respect, ca e un joc, forum si ma doare in basca de ce ii roade bibilica dar vad ca unii nu merita nici pic de respect, nici cat negru sub unghie. Vorba aia: cine se-aseamana, se aduna; it works almost everytime...

Well, dev, de data asta iti spun pe fata, voi veni cu sugestii si anume: filtrarea guildelor de jucatorii de umplutura, stabilirea prioritatilor dar mai ales autoritatea unui gm. Am observat ca pe multi ii durea in basca. Fara un pic de ordine si subordine nu se poate face nimic. Aici ar trebui sa intervina Lance, Razor, Rhazek, Blader, Damian si Cristal, sa arate ca totusi au un cuvant de spus. In fine, lucrurile astea se vor vorbi la momentul potrivit.

Posted

Cati rami ai? Ce driver, sau cum naiba ii zice la ala, pentru placa video folosesti? Altfel nu inteleg ce ar avea. Daca ar fi firewall-ul, nu prea cred, ai observa. Ai cumva antivirus? Ti-a "zmotocit" putin launcher-ul de la joc?

Posted

Da-i naibii... se vede cat de "maturi", cu "viata sociala", "pro", "fair" sunt :). Am zis sa ii respect, ca e un joc, forum si ma doare in basca de ce ii roade bibilica dar vad ca unii nu merita nici pic de respect, nici cat negru sub unghie. Vorba aia: cine se-aseamana, se aduna; it works almost everytime...

Well, dev, de data asta iti spun pe fata, voi veni cu sugestii si anume: filtrarea guildelor de jucatorii de umplutura, stabilirea prioritatilor dar mai ales autoritatea unui gm. Am observat ca pe multi ii durea in basca. Fara un pic de ordine si subordine nu se poate face nimic. Aici ar trebui sa intervina Lance, Razor, Rhazek, Blader, Damian si Cristal, sa arate ca totusi au un cuvant de spus. In fine, lucrurile astea se vor vorbi la momentul potrivit.

Explica-te ... ca oricum, degeaba zici "iti spun pe fata" ... ca pe mine nu ma afectezi cu nimic :rofl2:

Posted

nu stiu cui :-s

-_-

Posted

Explica-te ... ca oricum, degeaba zici "iti spun pe fata" ... ca pe mine nu ma afectezi cu nimic :rofl2:

Hai sa nu facem pe uitucii :).

Uite c-a venit si drifterul. Spune-i cu cine l-ai inselat azi.

Me back to kitchen, cred ca dau foc la bucatarie, nu-mi iese nimic X(.

LE: Mrrr, Deza <_<... stii si tu cine. Nu vreau sa "jegaresc" topicul asta cu numele lui.

Posted

cred ca am jucat pe 10 servere Mu si nu am avut probleme din astea

deci e ceva din configuratia jocului care nu se pupa cu mine

asta e:)

sambata imi pun linux-ul inapoi ca m-am saturat de win

Posted

Hai sa nu facem pe uitucii :).

Uite c-a venit si drifterul. Spune-i cu cine l-ai inselat azi.

Me back to kitchen, cred ca dau foc la bucatarie, nu-mi iese nimic X(.

Ce vrei sa insinuezi? Ca ma scoti din HH? Stai umpic ... tu nu uita de cand esti aici ... si mai "cauta" sa vezi altii ce au mai facut si ei ... inainte sa te dai rotunda iara ...

Posted

Ce vrei sa insinuezi? Ca ma scoti din HH? Stai umpic ... tu nu uita de cand esti aici ... si mai "cauta" sa vezi altii ce au mai facut si ei ... inainte sa te dai rotunda iara ...

Iar incepi? Ai considerat ca esti de umplutura? Au existat discutii despre ce si cine, le stii, inca de cand eram cu RAGE in alianta. Iar ai chef de cearta <_<?

Posted

Da nu ma tot hacui atata ... io-ncerc sa fac sa fie bine si ma gandeam ca iara te apuca :rofl2:

Scoatetzii pe ei ... ca is destui de prin toata aliantza ... vorbeste mai clar nu prin "rebus" :rofl2:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...