Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Lancelot

HHunterZ-Elite squad

Recommended Posts

Posted

GO SOUTH AFRICA!!! GO MEXIC!!!

And my ticket will be a winner ;;)

16.834,35 lei ... s-au dus pe MEXIC!!! :angry1:

Posted

atat puteai sa castigi dev?

@ulise, am castigat o bursa de 2500 de euro pe care trebuie sa o consum in dezvoltarea mea profesionala :P Si cum, un laptop intra in aceasta categorie, am folosit din banii aia :) Stiu ca un laptop este mai scump decat un PC, dar am nevoie de laptop, cand merg la facultate cu prezentari, proiecte si in eventualitatea ca ma angajez am nevoie :) Momentan sunt tot pe PC-ul meu vechi si jegos :)) trebuie sa bag blana la licenta ca am ramas in urma si mai am cacalau :) Cand ma plictisesc de ea, ma bag pe el sa ma documentez :)

neata trish

Posted

acum as putea sa joc si eu :>

Posted

eh, eu am avut 3 restante de pe sem 1, 2 le-am luat una pentru anu viitor 8-|, sem asta din 8 examene 3 le-am dat, 1 l-am luat, la restu urmeaza rezultatele, dar m-am descurcat bine zic eu :)

Posted

Deutschland, Deutschland uber alles!!! Urmeaza Hanglia :)

Petrare, esti idolul meu :)

Posted

s4s2z7.jpg

Yeah it's me ! Who can it be ?

The master of disaster 6 foot 3 :lol:

s4s2z7.jpg

Yeah it's me ! Who can it be ?

The master of disaster 6 foot 3 :lol:

Posted

Gunit... vezi ca eu voi intra intr-o perioada de inactivitate... pe o perioada nedeterminata... adica daca nu revin in vreo 2 sapt inseamna ca nu mai revin pana in toamna cand incepe faculta... :) Ms de joc si sper sa ne auzim cu bine. Vacanta placuta tuturor si spor la rr`uri :D

Posted

Gunit... vezi ca eu voi intra intr-o perioada de inactivitate... pe o perioada nedeterminata... adica daca nu revin in vreo 2 sapt inseamna ca nu mai revin pana in toamna cand incepe faculta... :) Ms de joc si sper sa ne auzim cu bine. Vacanta placuta tuturor si spor la rr`uri :D

bft

Posted

unde este la windows 7 comanda "run"?

Posted

si a pierdut italia, so happy =))

Posted

... Errormania :D

:rofl1: super spus :))

Hi all

Mi se pare mie, sau merge bine forumul? ptiu ptiu sa nu-l deochi, nici o eroare in 10 minute

Posted

merge mai bine, da

@trish, eu sunt mai german asa ^_^

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...