Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Lancelot

HHunterZ-Elite squad

Recommended Posts

Posted

Nu mai vorbiti aiurea -_-... ati uitat de unde ati facut rost de seturi? Lance vi le-a dat, mai ales setul ala lui dev: luck+ref+dsr+dd+max hp+mana si staff-ul luck+dsr+edr+14%.

Daaaaaaaaa ... mai ales ce set am eu :rofl2: sigur e ala =))

Posted

asa dezoile, pune scoala pe primul loc :>

Pe dracu' :rofl1:

Daca eram acasa,puteam sa si joc,sa si invat...daaaaaaar cum stau in caminele ase-ului si trebuie sa folosesc your freedom sa pot trece de firewall e aiurea.programul trebuie restartat din ora in ora,ca e free :P

Posted

Pe dracu' :rofl1:

Daca eram acasa,puteam sa si joc,sa si invat...daaaaaaar cum stau in caminele ase-ului si trebuie sa folosesc your freedom sa pot trece de firewall e aiurea.programul trebuie restartat din ora in ora,ca e free :P

nasol atunci.

Incearca sa folosesti un proxy :)

Posted

Daaaaaaaaa ... mai ales ce set am eu :rofl2: sigur e ala =))

Ai uitat si de pendantul ala mijtoooooooo cu decrease xp rate + hp decrease.

Apropo de decrease, era o chestie la PC Point shop care iti facea sa se micsoreze xp :)). Cred ca era pentru sadici, sa fie mai greu.

Vad ca si pe dataMU au venit papagali. N-ai cum, dom'le, n-ai cum sa faci un prost sa inteleaga.

Posted

Ai uitat si de pendantul ala mijtoooooooo cu decrease xp rate + hp decrease.

Apropo de decrease, era o chestie la PC Point shop care iti facea sa se micsoreze xp :)). Cred ca era pentru sadici, sa fie mai greu.

Vad ca si pe dataMU au venit papagali. N-ai cum, dom'le, n-ai cum sa faci un prost sa inteleaga.

mai sunt si exceptii :D

Posted

mama lexa da tie iti place sa faci spam nu gluma...cred ca jumate din posturile din topiku guildului iti apartin =))))

ai cate 5-6 posturi pe pagina :)))....asta cand te doare mana sa scri :)).....bv :P

Posted

stiu dezoi, dar mai cauta, o sa gasesti si proxy-uri care nu cer restart:)

Am porturile blocate.Asta e singurul(din cate stiu),prin care ma pot conecta.

Restul,dau un alt ip,dar nu imi deschid alte porturi.

Ciao restul si imi cer scuze daca deranjez :)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...