challenge Posted May 12, 2009 Posted May 12, 2009 si eu si eu vreau de la inceput cand toata lumea incepe :P
dev Posted May 12, 2009 Posted May 12, 2009 Nu mai vorbiti aiurea -_-... ati uitat de unde ati facut rost de seturi? Lance vi le-a dat, mai ales setul ala lui dev: luck+ref+dsr+dd+max hp+mana si staff-ul luck+dsr+edr+14%.Daaaaaaaaa ... mai ales ce set am eu :rofl2: sigur e ala =))
_Deza Posted May 12, 2009 Posted May 12, 2009 Doar intrebam.In caz de rr ma apuc si eu,dar doar dupa sesiune.:)
subteran05 Posted May 12, 2009 Posted May 12, 2009 orice situatie e bine venita :P.....sunt mai importanti prietenii si caterinca din joc decat RR-urile si seturile :P
_Deza Posted May 12, 2009 Posted May 12, 2009 asa dezoile, pune scoala pe primul loc :>Pe dracu' :rofl1:Daca eram acasa,puteam sa si joc,sa si invat...daaaaaaar cum stau in caminele ase-ului si trebuie sa folosesc your freedom sa pot trece de firewall e aiurea.programul trebuie restartat din ora in ora,ca e free :P
dan!el Posted May 12, 2009 Posted May 12, 2009 Pe dracu' :rofl1:Daca eram acasa,puteam sa si joc,sa si invat...daaaaaaar cum stau in caminele ase-ului si trebuie sa folosesc your freedom sa pot trece de firewall e aiurea.programul trebuie restartat din ora in ora,ca e free :Pnasol atunci. Incearca sa folosesti un proxy :)
lixandra Posted May 12, 2009 Posted May 12, 2009 Daaaaaaaaa ... mai ales ce set am eu :rofl2: sigur e ala =))Ai uitat si de pendantul ala mijtoooooooo cu decrease xp rate + hp decrease.Apropo de decrease, era o chestie la PC Point shop care iti facea sa se micsoreze xp :)). Cred ca era pentru sadici, sa fie mai greu.Vad ca si pe dataMU au venit papagali. N-ai cum, dom'le, n-ai cum sa faci un prost sa inteleaga.
dan!el Posted May 12, 2009 Posted May 12, 2009 Ai uitat si de pendantul ala mijtoooooooo cu decrease xp rate + hp decrease.Apropo de decrease, era o chestie la PC Point shop care iti facea sa se micsoreze xp :)). Cred ca era pentru sadici, sa fie mai greu.Vad ca si pe dataMU au venit papagali. N-ai cum, dom'le, n-ai cum sa faci un prost sa inteleaga.mai sunt si exceptii :D
_Deza Posted May 12, 2009 Posted May 12, 2009 nasol atunci. Incearca sa folosesti un proxy :)Your freedom asta e.
lixandra Posted May 12, 2009 Posted May 12, 2009 Asta nu e nici o exceptie, parca zici ca e facut dupa un tipar dinainte gandit de el, adica tare prost.
subteran05 Posted May 12, 2009 Posted May 12, 2009 mama lexa da tie iti place sa faci spam nu gluma...cred ca jumate din posturile din topiku guildului iti apartin =))))ai cate 5-6 posturi pe pagina :)))....asta cand te doare mana sa scri :)).....bv :P
dan!el Posted May 12, 2009 Posted May 12, 2009 Your freedom asta e.stiu dezoi, dar mai cauta, o sa gasesti si proxy-uri care nu cer restart:)
lixandra Posted May 12, 2009 Posted May 12, 2009 Cat ate your tongue? Ai uitat ce ii spui :))?Same in here, bbye :bye:.
_Deza Posted May 12, 2009 Posted May 12, 2009 stiu dezoi, dar mai cauta, o sa gasesti si proxy-uri care nu cer restart:)Am porturile blocate.Asta e singurul(din cate stiu),prin care ma pot conecta.Restul,dau un alt ip,dar nu imi deschid alte porturi.Ciao restul si imi cer scuze daca deranjez :)