Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Lancelot

HHunterZ-Elite squad

Recommended Posts

Guest [SPAMMERS]CrazyPiE
Posted

nu ca o sa se schimba mai frumos :>

Guest [SPAMMERS]CrazyPiE
Posted

:P

Guest [SPAMMERS]CrazyPiE
Posted

nici eu n`am :D

Posted

RE ALL

VIND 4X1GB DDR2/800MHZ/CL4 CORSAIRE XMS2=400RON

DACA AVETI NEVOIE STRIGATI K SINT DE DAT RAPID

=P

CIPO , incearca pe http://computergames.ro/ aici sigur n-ai nicio sansa sa vinzi rami.

Si sectiunea de publicitate linkmania e aiurea.... am postat un anunt prin iunie 2007 si acu 2 sapt primesc un offline pe Y!M ca daca mai este valabil anuntul :lol:

Posted

CIPO , incearca pe http://computergames.ro/ aici sigur n-ai nicio sansa sa vinzi rami.

Si sectiunea de publicitate linkmania e aiurea.... am postat un anunt prin iunie 2007 si acu 2 sapt primesc un offline pe Y!M ca daca mai este valabil anuntul :lol:

E PUS ACOLO DAR AM ZIS SA INTREB SI AICI PRIETENII K APOI SA NUMIAUD VORBE URITE K NU AM INTREBAT

APROPO PT PRIETENI ESTE NEGOCIABIL FARA PROBLEME =P

Posted

Hi all.

Inca n-au schimbat macar interfata? Mkey... me out :))

Cel mai enervant, de ce si la fast reply imi apar optiunile pentru marimea fontului, culoare etc. WTF?

Posted

pe mine ma enerveaza ca abia se incarca -_- Stau pana-mi intra de innebunesc -_-

@CIPO, not me ^_^ S-a pus Just pe cautat laptop pentru mine, cica azi imi da un model, te tin la curent :)

Eu back, CALD VERE AFARA <_< Erau la ora 8, in centru azi 30 de grade... :|

Posted

pe mine ma enerveaza ca abia se incarca -_- Stau pana-mi intra de innebunesc -_-

@CIPO, not me ^_^ S-a pus Just pe cautat laptop pentru mine, cica azi imi da un model, te tin la curent :)

Eu back, CALD VERE AFARA <_< Erau la ora 8, in centru azi 30 de grade... :|

daca sunteti smekeri si stai la bucale eu ce sa va fac....cta rullzz

Guest [SPAMMERS]CrazyPiE
Posted

Lance' date='11 June 2010 - 03:02' timestamp='1276214530' post='5160244']

o sa aiba si forumul a better view stati calmi

tu esti moderator pe toate userele de pe forum? lasa-neee :))

Posted

daca sunteti smekeri si stai la bucale eu ce sa va fac....cta rullzz

Pff... eu as pleca in orice secunda din jegu` asta de oras. Eu nu i-am inteles niciodata pe aia care vin din provincie si tot salariul si-l dau pe chirie, doar doar sa stea in bucale. Aveam un coleg la servici, care avea salariul sa zicem 1700, 1400 dadea pe chirie, restul la intretinere, si mancare ii trimiteau parintii :))

Neata :D

Guest [SPAMMERS]CrazyPiE
Posted

eu am venit la buc sa fac fac b-) =)) da e bine, stau singur, chirie nu platesc, intretinere nu, cu mancarea ma descurc =))

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...