Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Lancelot

HHunterZ-Elite squad

Recommended Posts

Posted

Ulise merită să fie global. :>

Edit. ziceam de Anti.

nu recunosc nimic... n`am dat nici 1 filtru :nanana:

De ce nu? Tu ai fost gâscă că nu i-ai ars pe ăştia, aşa că te-au ars ei pe tine. Ca moderator trebuie să fii cât se poate javră, e primul lucru cerut în "C.V". Eu asta am înţeles în toţi aceşti ani. Şi Tsu face aceiaşi greşeală ca şi tine, sunteţi prea miloşi din fire.

:-j poate de aia ai avut filtru...

Posted

man when you were mod the hole world was bored :|

te`ai murdarit de english la degetzele #-o

poate si acum ii plictisita... :-j bat pariu ca multi joaca doar de dragul cs-ului (sa nu uitam si de pupincuristi... care se schimba de la o tabara la alta in functie de cine castiga :slap1: )

Posted

te`ai murdarit de english la degetzele #-o

poate si acum ii plictisita... :-j bat pariu ca multi joaca doar de dragul cs-ului (sa nu uitam si de pupincuristi... care se schimba de la o tabara la alta in functie de cine castiga :slap1: )

j/k dude , chill

my advice don't waste your time in mu ... cel putin acuma in mu e o plictisealaaaaaaaaaaaa~~~~~~ pfuai .. mu = lorencia devias atlans ( 2 ore ) pe urma arena ( pana la reset ) si repeta procesul asta ... PLICTISEALA !

Posted

^_^ si? v-ati distrat?

Mie nu-mi merge mu, mi-am reinstalat windowsu (un caca de wind7), si-mi prind urechile in bios sa dau share din memorie la placa video :lol: ca o am doar p-aia de pe placa de baza.

Am incercat azi sa intru si se misca atat de sacadat ca nu reuseam sa dau click pe server :))

Posted

Hei, congrats brave ones! :)

Of, I feel old, I feel weak, am incercat si eu ceva ceva si iar am vazut doar podul :)).

omg, cred ca e prima si intaia oara ever cand sunt prima pe pagina. Oricum la cat postez ... am I lucky or what? :D

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...