Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Lancelot

HHunterZ-Elite squad

Recommended Posts

Guest TotTsu
Posted

mai.. si eu, intru doar la cs si cand mai vreau sa simt pulsul aliantei

Bogz a mai jucat, oick care nu stiu ce nume avea pe old 8-| Lance a mai jucat si Razor.

Guest TotTsu
Posted

asa, da, i-am uitat pe astia, pe wolf si red + diablo + ratonii de dev, elite si sly

Posted

mai.. si eu, intru doar la cs si cand mai vreau sa simt pulsul aliantei

Bogz a mai jucat, oick care nu stiu ce nume avea pe old 8-| Lance a mai jucat si Razor.

restu.. baga pronosticuri la lotto :rofl1:

PS: las` cs`u e important... acolo trebuie organizare ...

si ulise si sly si dev si elite si redbull si wolfuletz si diablo si mai multi dar s`au lasat demuult :)))

uhm.. m-am reapucat si eu.. cand s-au lasat ei ...

anyway... have fun..

Guest TotTsu
Posted

Dap, la inceput bagau baietii :P

HF u 2 :P

Posted

restu.. baga pronosticuri la lotto :rofl1:

PS: las` cs`u e important... acolo trebuie organizare ...

uhm.. m-am reapucat si eu.. cand s-au lasat ei ...

anyway... have fun..

=)

ca nota informativa am ajuns si moderator la mu :))

@tsu , oick avea nickul DethKnight

Posted

tehnician :>

Oricum cand am plecat nu mi-a placut gestul fostilor "colegi" .. imo FAQ era scris de mine tot tot editat poze etc. si l-au sters si au facult altul sa para facut de ei [-(

Posted

Da, a fost asistent, cred că şi moderator, asta aproximativ 4-5 ani în urmă. Când îmi aduc aminte de filtrul pe ip... :hair:

Posted

Am facut o treaba ca moderator :>

Tineti minte cand jwlurile erau cam greu de procurat in special soul-urile , cand am facut eventul cu sign of lord , 69 de signs , si de la 10 souls la 360 souls =)

@Sly , nup , acu 1 an am fost.... uhm sunt multe de zis ...

Posted

Poate ca cea mai buna piesa ar fi asta pentru vremurile de alta data :wub:

Cand ZoHaN era o guilda unita ( nu ca acuma membri impartiti in 3 guilde , addicted , honey , zohan )

cand 1 jol = 3 jwls , cand mergea cate o guilda la invazie bok+4 , cand exile era un paradis :>

Posted

De ce nu? Tu ai fost gâscă că nu i-ai ars pe ăştia, aşa că te-au ars ei pe tine. Ca moderator trebuie să fii cât se poate javră, e primul lucru cerut în "C.V". Eu asta am înţeles în toţi aceşti ani. Şi Tsu face aceiaşi greşeală ca şi tine, sunteţi prea miloşi din fire.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...