Guest TotTsu Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 Am banuit ca acolo l-am luat, dar nu m-am uitat :PNici n-as fi raspuns in topicul ala daca nu scria cretinu ala, "cautandu-si sustinatori". Mi-era asa, jena, de ceilalti oameni pe care pupincuristu ala ii baga in aceeasi oala cu sadi si cu el. Daca nu stie sa citeasca, ce dreaQ sa-i cer?
Guest TotTsu Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 wtf? :))Bai, apropo :)) Eram ieri prin orash si vad o firma de securitate: "FGM security" =))
Prutus Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 wtf? :))Bai, apropo :)) Eram ieri prin orash si vad o firma de securitate: "FGM security" =))http://www.fgm.ro/contactcred ca in iasi sa infiintat :))in jupiter o sa fiu :P
Sly Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 FGM - Hobby naţional ?Acum am înţeles, înseamnă că baieţii care foloseau expresia asta pe la Counter erau de la protecţie şi pază.
Guest TotTsu Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 si in oradea este FGM :>penal rau =))"Buna ziua, FGM, va putem ajuta?" :))
Sly Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 Ăsta-i blk, salvatorul omenirii.Pentru ăsta ghilotina e prea puţin.
Eddy Posted June 4, 2010 Posted June 4, 2010 cautati-ma in mu MuRii :Dwa care aveti un cont cat de cat, cu ceva rr`uri ia ziceti