_alexa_ Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 Neata Ala are telefon mai misto ca al meu Am un feeling de fake & gay :D
Guest TsuEU Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 daia, la majoritatea nu le dau :) Doar cand mai vad un batranel dala, in rest, ti-e frica sa dai d-astia@alexa, baga rpde "k" :))
_alexa_ Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 m-am corectat bre -_- un ochi aici unu in alta parte :))@prutuse baga rpd "ati" >:)
dev Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 Am luat-o pe calea ... rea ...I`m joinin` the Dark Side! :hair:
dev Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 Nu-i adevarat ... tot timpul am fost ... loial ... unei SINGURE fete/femei ... si deja simt nevoia de one more ...O f*w*k buddy` ... si is aproape de asa ceva ...
Guest TsuEU Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 Nu-i adevarat ... tot timpul am fost ... loial ... unei SINGURE fete/femei ... si deja simt nevoia de one more ...O f*w*k buddy` ... si is aproape de asa ceva ...asa dev, fi rau :))Dar de ce mai dev? Ce s-a intamplat? :))
Guest TsuEU Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 She knows how to move it like a pro` ... :>a, te-a vrajit =))Am gasit iar clipul, il scosesera ratatii de pe youtube <_<http://www.funnyordie.com/videos/85bd6f85f...women-s-workout
Prutus Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 <_< cum sa dispara fenriru in timp ce eu sunt pe cont?
Prutus Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 vine valu imi iaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa..... fenriru <_<
Guest TsuEU Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 vine valu imi iaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa..... fenriru <_<il foloseai? Poate a murit :-??
Spiky2013 Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 Neata Ala are telefon mai misto ca al meu Am un feeling de fake & gay :D daia, la majoritatea nu le dau :) Doar cand mai vad un batranel dala, in rest, ti-e frica sa dai d-astia @alexa, baga rpde "k" :)) Campanie Academia Catavencu
Prutus Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 il foloseai? Poate a murit :-??a lu trish n-a murit <_<
Guest TsuEU Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 a lu trish n-a murit <_<nu nub, adica daca-l calareai =)) si a dat cineva in tine si a facut poc :)Asa a pierdut G un fenrir albastru parca@Spiky, adica e fals? Chiar daca ar fi filmuletul asta fals, sunt si cazuri reale, daia si am crezut filmuletul :)In fine, i'm out :P
Prutus Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 eram k6 nub,nu arena,nu a adt nimeni in mine,doar niste mobi care imi dau miss miss miss,si trish avea fenriru pe el si nu ia crapat de la mobi
Prutus Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 Cei 23 de jucători ai Coreei de Nord pentru Campionatul MondialPortari: Kim Myong-gil (Amrokgang), Kim Myong-won (Amrokgang), Ri Myong-guk (Pyongyang City);:rofl2: