Prutus Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 n-am.PLEACA!!!!!! :bananadance2: :bananadance2: :bananadance2: :bananadance2:
-GUNIT- Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 http://img241.imageshack.us/img241/4002/copyofscreen05071315000.jpg:)) vremurile bune
Eddy Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 mai tsu mai, ma dezamagesti ^_^ stai ca`ti fac upload pe youtube la video :P
Guest TsuEU Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 Pentru bunny :) Asa cum am zis, pm nu-ti dau, mess nu existi, asa ca-ti dau aici rasp, mai poti sa-mi bagi replica aia cum ca as cauta ajutor :))Nu prea cred eu ca nu-ti cunosti tu dusmanii, lulu fiind Dream, desi sunt sigur ca stiai asta, dar faci pe nestiutorul gasind o scuza ca sa nu cazi de prost in fata tuturor. Uite, acum stiu, pe Dream il cheama lulu, sunt multumit ca stiu mai multe despre adminii de pe linkmania. Eu nu stiu cum il cheama in RL pe G si pe Arwen si vrei sa-l stiu cum il cheama pe Dream? Dar si ce sigur erai pe tine ca stiu, amuzant. "Dusmanii", baga o manea ma cu dusmanii, daca tu crezi ca iau ce se intampla pe forum sau in joc, mai departe de forum si joc :)) Insa, fata de altii Si daca nu te caut la alta masa ce? Ma distrugi prin rugaciune? Nu stau BA sa aflu unde sta x, la ce liceu merge y si care e viata omuletului, nu sunt Rosy sau altii sa ma doara-n CUR ba ratatule de omuletii din MU, daia si pe alexey si pe tyrexel m-a durut in cur cand i-am vazut cum au cotit-o spre Honey, pentru ca e un joc. orul gasind o scuza ca sa nu cazi de prost in fata tuturor. Dar ma rog, fie ca tine, in afara de boschetar si cocalar ce stii sa mai zici? Ba plm, cum sa-ti zic, hai si tu la un gather, vorbim ca oamenii, ne delectam, ne cunoastem mai bine, apoi vedem si noi care cum cine e prostul. Dar nu te cobori tu la nivelul asta de oameni, o clasa josnica de tarani, inculti si maltratati genetic ca noi, ce dracului. Esti o persoana singuratica, si sunt sigur ca stii asta. Cu cat incerci sa ma insulti mai mult, cu atat esti mai slab Tu si toata prostia sunteti pe aceeasi lungime de unda :) Daca nu ies cu mu-istii inseamna ca sunt singuratic sau ca nu ies din casa sau tot ce zici tu mai sus :) Daca viata mea nu se rezuma doar la mu sau oamenii din mu, asa cum tot spuneti voi in replyurile voastre, inseamna ca nu am viata, sigur, buna gandire =)) Ba, in plm, sa vb ca tine :)) daca nu dau nici o flecma pe voi si va consider antipatici, de ce BA sa vin sa va vad in RL? Poate o sa vomit acolo? Poate o sa mi se faca greata de cretinitatile pe care le borati pe gura? Sau poate, nu rugaciunile m-ar face sa te "eject" la alta masa?Zici ca tot caut cearta si te jignesc, pai bai boschetarule, uita-te cum te bagi ca musca-n rahat in topicul ala, desi nici nu ai fost la cs-ul ala, te-ai gasit sa ma jignesti =)) iar apoi tot tu-mi zici ca ma limitez sa te jignesc? :))Baga o baie, baga o lama de ras in barba aia de boschetar si hai sictir >:D<Edit:Tu nu vezi ma ca nimeni din HH nu s-a bagat in ce am scris eu in acest topic referitor la cearta asta? Mai continui mult pe ideea ca as cauta ajutor cu un muc ca tine?http://www.linkmania.ro/forums/index.php?s...t&p=5133467 "Uite-l cum posteaza la el la guild, cautand ajutor" Acelasi lucru, doar ca-ti trb ceva creier sa gandesti
Eddy Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 iote aici tsu.. sunt ala galben ^_^ ps: care stiti cum pot creste calitatea video`ului... ca nush dc se vede asa naspa :\
Eddy Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 e warcraft 3, dar un altfel de a juca. joci doar cu 1 erou, nu ai toate unitatile, si nu constriesti nimic. doar te bati cu alti eroi:)
Eddy Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 cladirile sunt puse default, cate 3 turnuri pe lane la scourge si 3 copaci pe lane la sentinele. si daq esti sentinela tre sa distrugi tronu scourge`ului care e protejat de 2 turnuri, iar daq esti scourge tre sa distrugi copacu sentinelelor care e protejat de 2 copaci. copacu si tronu sunt in spatele tuturor turnurilor de pe lane. intelegi tu
uLise Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 eddy talent nu ai talent la explicat.tsu , eddy talent e replica mea am © am parafa =)hai ca-ti fac un rezumatw3 = blizzardcand instalezi w3 in folder-ul jocului ai un fisier de genu world editor cu ajutorul caruia tu poti sa-ti creezi o harta de w3.De exemplu faci o harta de la zero pui npc-uri mobi copaci etc .. e ceva misto.Ei si undeva prin 2003-2004 un baietas , icefrog ii zice , a inceput sa lucreze la o harta cu ajutorul acestui programel world editor si a inceput sa creeze harta asta , a facut niste mobi care se spawna si mergeau la teritoriul advers si ataca.Pe urma a creat eroii astia dar cu magiile schimbate cu diferite iteme and shit.