Prutus Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 Stiati ca... daca, din forta, tineti ochii deschisi in timp ce stranutati, ar putea sa iasa din orbite.P.s incearca tu Prutus :)))vreti sa scapati de mine? =((
Guest TsuEU Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 bunny, tata, esti prost rau si mai esti si boschetar =)) Eu cand ti-am zis ca nu stii sa folosesti termenii, tu ai zis ca batman, batman.http://dexonline.ro/definitie/analfabet Ia si vezi ce inseamna analfabet cocalare :)Iar daca te intrebi: "oare sunt prost?" Da, esti ;)http://www.boston.com/news/science/article..._time_i_sneeze/ And, in case you were wondering about that old wives' tale about the heart skipping a beat when you sneeze, rest assured: It doesn't, though it may pause for a fraction of a second before resuming its normal rhythm , said Dr. Thomas Graboys, director of the Lown Cardiovascular Research Foundation in Boston. Nasol mai rila iepurila, nasol cand nu ai cultura generala :( (sper ca intelegi engleza, chiar daca nu e de balta )Pentru cine sa intreaba ce am:QUOTE(TsuEU @ May 28 2010, 14:08) se opreste cica cat timp e stranutul 4eyes si tot analfabet esti. Am primit un pm de la cretinozaur, se pare ca s-a mai adaugat un cititor fidel al HHz-ului :) Si te mai gandesti ca ratatul asta a fost admin =)) Iar cand noi ii spuneam ca se caca pe el cand ne da ss la guilda... el se facea ca ploua =))P.S. bunny, vezi ca incepi sa sari peste limita bunului simt si al forumului :) Vezi ca incerc sa te evit, nu iti raspund la toate userele tale inteligente si replyurile pline de prostie la adresa mea, stai in banca ta si nu mai cauta cearta. Stiu deja cu cine am deaface, nu mai incerca sa-mi demonstrezi
bunny Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 Simti nevoia sa postezi aici cu gandul ca poate se alatura vreunul? ^_^ What an asslicker.ps: eu nu ma legam de ceea ce ai zis, ci faptul cum ai zis, plus ca inca nu ai realizat ce anume. =) eh, np, tu insulta in continuare acolo. ;;)
Prutus Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 bunny, tata, esti prost rau si mai esti si boschetar Eu cand ti-am zis ca nu stii sa folosesti termenii, tu ai zis ca batman, batman.http://dexonline.ro/definitie/analfabet Ia si vezi ce inseamna analfabet cocalare Iar daca te intrebi: "oare sunt prost?" Da, esti ;)http://www.boston.com/news/science/article..._time_i_sneeze/ Nasol mai rila iepurila, nasol cand nu ai cultura generala :( (sper ca intelegi engleza, chiar daca nu e de balta )Pentru cine sa intreaba ce am: Am primit un pm de la cretinozaur, se pare ca s-a mai adaugat un cititor fidel al HHz-ului :) Si te mai gandesti ca ratatul asta a fost admin Iar cand noi ii spuneam ca se caca pe el cand ne da ss la guilda... el se facea ca ploua P.S. bunny, vezi ca incepi sa sari peste limita bunului simt si al forumului :) Vezi ca incerc sa te evit, nu iti raspund la toate userele tale inteligente si replyurile pline de prostie la adresa mea, stai in banca ta si nu mai cauta cearta. Stiu deja cu cine am deaface, nu mai incerca sa-mi demonstrezi' date='May 28 2010, 15:48' post='5121864']Simti nevoia sa postezi aici cu gandul ca poate se alatura vreunul? ^_^ What an asslicker.ps: eu nu ma legam de ceea ce ai zis, ci faptul cum ai zis, plus ca inca nu ai realizat ce anume. =) eh, np, tu insulta in continuare acolo.luati-va o camera <_<@ce nu-mi plac persoanele care in o propozitie scrie cuvinte in jdemii de limbi #-o
Prutus Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 sa umflat orzu in ei :))@am pus prostia aia de xfire i-am bagat mu-u dar nu contorizeaza timpu petrecut in mu <_<
bunny Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 Eu n-aveam nimic cu dansul, el s-a gandit ca nu-i ajunge toata guilda honey sa-i umple frigiderul. In fine, nu mai postez aici, din respect pentru cativa. Tsu, am messenger, pm pe forum, incearca sa nu te mai faci de cacat in public. ;)
Sly Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 sa umflat orzu in ei :))@am pus prostia aia de xfire i-am bagat mu-u dar nu contorizeaza timpu petrecut in mu <_<Păi nu contorizează, contorizează doar dacă joci pe oficial. Da tu numai Mu joci?
Prutus Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 Păi nu contorizează, contorizează doar dacă joci pe oficial. Da tu numai Mu joci?pana fac full da :))mai ma joc cs uneori,da rar :))am incercat dota dar nu`i de mine,ma uit juma de ora pana imi dau seama de unde sa cumpar itemele pentru artifacte :))
Guest TsuEU Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 ' date='May 28 2010, 15:48' post='5121864']Simti nevoia sa postezi aici cu gandul ca poate se alatura vreunul? ^_^ What an asslicker.ps: eu nu ma legam de ceea ce ai zis, ci faptul cum ai zis, plus ca inca nu ai realizat ce anume. =) eh, np, tu insulta in continuare acolo. ;;)aham :)Am postat aici pentru ca pm n-am de gand sa-ti dau, pe mess nu mai existi si am zis totusi sa-ti raspund cumva. Cum n-am mai urmarit ce postezi, nu m-am obosit sa-ti raspund, incearca si tu sa faci acelasi lucru, asa ca ignora-ma :) Eu ti-am mai zis, cu oameni ca tine ma descurc, n-am nev de ajutor, dar undeva in bibilica ta nu intelegi :)
Sly Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 pana fac full da :))mai ma joc cs uneori,da rar :))am incercat dota dar nu`i de mine,ma uit juma de ora pana imi dau seama de unde sa cumpar itemele pentru artifacte :))Pai hai cu mine şi cu Ulise, ca şi noi suntem varză, poate cu tine punem şi jumări la toată varza asta.
Guest TsuEU Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 voi vb de dota aici? :) Daca e, dupa ce-mi cumpar calculatorul, poate ma bag si eu ^_^
_alexa_ Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 @bunny faci parte din guilda sa-ti permiti sa postezi aici? NU. So gfy.Hi loome. Eu mor de cald.E chiar asa misto dota? :)) Eu pana acum nu am incercat, ce cerinte minime are? :rofl1:.
Prutus Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 mici,imi merge si mu si dota si sta la 58% procesoru cu winamp mess utorrent ...
bunny Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 @bunny faci parte din guilda sa-ti permiti sa postezi aici? NU. So gfy.Hi loome. Eu mor de cald.E chiar asa misto dota? :)) Eu pana acum nu am incercat, ce cerinte minime are? :rofl1:.@alexa te-a bagat cineva in seama? NU. So smd. :)Atata timp cat imi vad nick-ul pe-aici postat, cred ca am tot dreptul sa intreb de ce, chiar sa si comentez. Nu incepe iar, ca-ti bat recordul de numere in cavitatea bucala.Astept sa ignori (ignorati) acest reply, tu incercand sa dai dovada de "varsta" avansata. ^_^
Sly Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 @bunny faci parte din guilda sa-ti permiti sa postezi aici? NU. So gfy.Hi loome. Eu mor de cald.E chiar asa misto dota? :)) Eu pana acum nu am incercat, ce cerinte minime are? :rofl1:.Nu are, eu am jucat pe un Athlon 750, cu 256 Ram şi placă video de 32, cu mulţi ani în urmă şi mergea bine.
_alexa_ Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 ' date='May 28 2010, 16:50' post='5122054']@alexa te-a bagat cineva in seama? NU. So smd. :)Atata timp cat imi vad nick-ul pe-aici postat, cred ca am tot dreptul sa intreb de ce, chiar sa si comentez. Nu incepe iar, ca-ti bat recordul de numere in cavitatea bucala.Astept sa ignori (ignorati) acest reply, tu incercand sa dai dovada de "varsta" avansata. ^_^Cu ce bai impotentule??? :rofl1: ahahah vedeta secolului unde era. Parca mai facea unu ca tine :))Crezi ca daca esti atat de nesimtit incat iti permiti sa jignesti ma voi cobori la nivelul tau? ;;) Nu este prima oara cand o faci... si oricum, ma asteptam la o replica mai inteligenta din partea ta.@sly, problema e ca eu am placa video doar cea din mb. Mie MU de exemplu mi se misca sacadat.
bunny Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 Cu ce bai impotentule??? :rofl1: ahahah vedeta secolului unde era. Parca mai facea unu ca tine :))Crezi ca daca esti atat de nesimtit incat iti permiti sa jignesti ma voi cobori la nivelul tau? ;;) Nu este prima oara cand o faci... si oricum, ma asteptam la o replica mai inteligenta din partea ta.@sly, problema e ca eu am placa video doar cea din mb. Mie MU de exemplu mi se misca sacadat.Cu un stalp draga mea, ala sigur ti-o umple, cu tot cu felinar.Eram sigur ca nu vei rezista tentatiei. ^_^ Hai te-am pupat, de la distanta, de-aproape mi se face sila. :) :) :)
_alexa_ Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 Pff ce replica :)). M-ai dezamagit. Dar sunt convinsa ca nu e prima oara cand auzi asa ceva :).
Prutus Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 de ce tre sa va mutati aici?face ti va o conferinta in 3 si vorbiti ce si cat vreti <_<