Tsu_Xing Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 zi-le CIPONE :))bai, ati vazut ca pe google, pe pagina de cautare, te poti juca pacman? ^_^
Tsu_Xing Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 dar nu au dmg mare -_- Alea-s bune pentru ks ca ai raza rel mare si iei si langa tine, nu cum era BoB sau MoK, era intre ele... in rest, acum cu vers noua nu cred ca-s cele mai bune [-(
uLise Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 tsu esti barfit pe forum de la cine nu te astepti.sa-mi dai buzz diseara :P
Guest Tsu^_^pui Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 hm... cred ca mi-am zis bbye la userul Tsu :)@dev, sunt sef de sef =))@ulise, ok :)Acum sa-i asteptam pe nubii din Honey facandu-si simtita prezenta :)Da bai -_-http://www.linkmania.ro/forums/index.php?s...t&p=5106005neinth time's the charm -_-
uLise Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 Urat , urat Remember the 06s bny cand pe al2lea db eram un server bun ( nu mai zic de 1stdb ca ala era chiar perfect )si pentru ce ca e la moda ca cineva cu o echipa in spate (nspe useri) sa se ia de alexa daniel sau de diferiti useri.nashpa
Guest Tsu^_^pui Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 sunt bai eddy talent :)@ulise, lasa-i ma ca au de ce sa se manifeste asa, sunt bazati rau in RL =))Si sa incheiem subiectul ^_^
Racheta_cu_pene Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 cum merge T2 sesiunea? :Pmi-a sticat seara ,mi-ai adus aminte de obosita aia de sesiune.....cum sa mearga>>tragico-comica<<<
uLise Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 mi-a sticat seara ,mi-ai adus aminte de obosita aia de sesiune.....cum sa mearga>>tragico-comica<<<autobuz la ce facultate esti dude :D ?
Lancelot Posted May 23, 2010 Author Posted May 23, 2010 1 sly eu nu sar niciodata la bataie nu am de ce...pur si simplu nu mai am timp\memorie si ptr xfire2 restul..incercati sa nu provocati iar discutii pe aici..nici cu bunny nici cu altii
Racheta_cu_pene Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 autobuz la ce facultate esti dude :D ?neatza....autovehicule rutiere
Guest ziaristul1 Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 hm... cred ca mi-am zis bbye la userul Tsu :)@dev, sunt sef de sef =))@ulise, ok :)Acum sa-i asteptam pe nubii din Honey facandu-si simtita prezenta :)Da bai -_-http://www.linkmania.ro/forums/index.php?s...t&p=5106005neinth time's the charm -_-ca de obicei dupa fiecare cs , le sugi mielu la aia din honey :bananadance2:1 sly eu nu sar niciodata la bataie nu am de ce...pur si simplu nu mai am timp\memorie si ptr xfire2 restul..incercati sa nu provocati iar discutii pe aici..nici cu bunny nici cu altiiiar tu labagiule nu mai da rpd ss ca vezi doamne postez eu ca imi bag pl in nevasta-ta imd
Guest Tsu^_^pui Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 ca de obicei dupa fiecare cs , le sugi mielu la aia din honey :bananadance2:iar tu labagiule nu mai da rpd ss ca vezi doamne postez eu ca imi bag pl in nevasta-ta imdda, am vazut eu ieri inainte de cs cat de mult inseamna pentru voi cs-ul =)) Sincer, cat de paraleli cu gandirea va gandeam, dar ieri mi-ati dat-o-n barna rau de tot, m-ati naucit.Pentru cei care nu au fost ieri in joc sa va spun povestea :)) : eram noi in cw faceam partyurile si vine nenea Tyrexelu si spune: "Nu aveti onoare" idee impartita si de restu pe global chat =)) I mean wtf? :)) Ce onoare vericule? :)) Eu intru la cs sa ma relaxez, sa omor nubii, sa-i dau sens rr-urilor date pe caracter, dasta vin bai poneilor bai :)) Iar daca in marea voastra onoare bagati fantome si ramane in fiecare cs doar 1 alianta, asta e, intru unde intru doar ca sa-mi satisfac ideile mentionate mai sus. Asa ca ziaristule, ia-ti familia poney si aruncati-va de pe bloc, ca vad ca ati ridicat acest joc si mai ales cs-ul la un nivel superior unui joc, pentru voi: "it's a way of life"Si am incheiat subiectul ;)@T2, acum stiu de unde bine bus-ul ala :))@dev... i know :-<@all, neatza