Guest ziaristul Posted May 22, 2010 Posted May 22, 2010 ati citit ziarul de azi dimineata ? prostilor =))spor la cs sapt viitoare , asta daca va inscrieti :> :-j
VISE Posted May 22, 2010 Posted May 22, 2010 tu ce specimen mai esti ma ziaristule, esti de la Cancan? :))
alcholic Posted May 22, 2010 Posted May 22, 2010 ati citit ziarul de azi dimineata ? prostilor =))spor la cs sapt viitoare , asta daca va inscrieti :> :-jtrage o gura de aer ... e mai benefica pentru organismul tau #-o
uLise Posted May 22, 2010 Posted May 22, 2010 StrComp(Ucase(Left([numepren],1))Left([numepren],1),0)=0 StrComp(Ucase(Left([numepren],1))Left([numepren],1),0)=0 Wish me luck pe marti pt proba practica la ISA ^_^ Btw pe Xfire avem activitate slaba (inexistenta) doar eu , sly , a1urea(adalet) adminitza de la cs ^_^ hyadum , Raziel gm-ul din Sicily si inca vreo 2-3 useri amici cu Sly. In rest praf... Nici nu mai iau in discutie forumul lui Myst acolo chiar ca doar membri vechi de peste 3-4 ani is inregistrati :lol: Fac abstractie de la ce zicea Lance ... sa nu care cumva sa va inregistrati pe forumul lui Myst sau pe xfire. Don't keep it real !
Tsu_Xing Posted May 22, 2010 Posted May 22, 2010 ati citit ziarul de azi dimineata ? prostilor =))spor la cs sapt viitoare , asta daca va inscrieti :> :-jce sufera ratonii :)) Nu ne atacam noi, dar vin fraierii sa posteze aici :)) Daca nu e Old, e ziaristu, daca nu e ziaristu, vedem data viitoare. Prea in serios o iau mucosii :)@alexa, re re
_alexa_ Posted May 22, 2010 Posted May 22, 2010 Acum vad si eu la stiri ce inundatii au fost azi :)) TraiasCA CApitala :))
Prutus Posted May 22, 2010 Posted May 22, 2010 :bananadance2: :bananadance2: :bananadance2: :bananadance2:
Sly Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 StrComp(Ucase(Left([numepren],1))Left([numepren],1),0)=0 StrComp(Ucase(Left([numepren],1))Left([numepren],1),0)=0 Wish me luck pe marti pt proba practica la ISA ^_^ Btw pe Xfire avem activitate slaba (inexistenta) doar eu , sly , a1urea(adalet) adminitza de la cs ^_^ hyadum , Raziel gm-ul din Sicily si inca vreo 2-3 useri amici cu Sly. In rest praf... Nici nu mai iau in discutie forumul lui Myst acolo chiar ca doar membri vechi de peste 3-4 ani is inregistrati :lol: Fac abstractie de la ce zicea Lance ... sa nu care cumva sa va inregistrati pe forumul lui Myst sau pe xfire. Don't keep it real ! Înseamnă că de asta nu a intrat CIPO, de asta avea reţineri dev, iar Lancelot care şi-a uitat parola în trei zile mai avea puţin şi sărea şi la bătaie. Apoi să-mi ziceţi să-l şterg să nu mă mai strofoc, văd că vă comporaţi mizerabil. Chiar n-am înţeles de ce a spus asta, ce are Myst, ce am eu? Staţi şi faceţi spam la hot spot, acolo distracţie, da nu de alta poate deschidem şi Felinarul Roşu (online), pe Linkmania. Tsu, îmi cer scuze dacă mi-am permis să spun asta, tu eşti seful aici şi nu vreau să te pun pe tine într-o postură proastă faţă de cei pe care-i conduci, aşa că vă rog faceţi abstracţie de acest post, oricum nu-mi doresc să intru în polemici şi ca să nu fie probleme o să renunţ a mai intra pe forum.
Tsu_Xing Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 Înseamnă că de asta nu a intrat CIPO, de asta avea reţineri dev, iar Lancelot care şi-a uitat parola în trei zile mai avea puţin şi sărea şi la bătaie. Apoi să-mi ziceţi să-l şterg să nu mă mai strofoc, văd că vă comporaţi mizerabil. Chiar n-am înţeles de ce a spus asta, ce are Myst, ce am eu? Staţi şi faceţi spam la hot spot, acolo distracţie, da nu de alta poate deschidem şi Felinarul Roşu (online), pe Linkmania. Tsu, îmi cer scuze dacă mi-am permis să spun asta, tu eşti seful aici şi nu vreau să te pun pe tine într-o postură proastă faţă de cei pe care-i conduci, aşa că vă rog faceţi abstracţie de acest post, oricum nu-mi doresc să intru în polemici şi ca să nu fie probleme o să renunţ a mai intra pe forum.A nu, np :) Eu 1 xfire nu prea-l inteleg, e forum, e un contor de ore jucate? Ca sa contorizeze trb tinut tot timpul on? o.O Oricum, nu am gasit Mu cand am intrat pe el :)@alexa, stiu, ieri eram prin el, faceam surfing :))Elite, vezi ca ai ss pe mg ^_^
CIPO Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 BUY DIVINE AA SWORD LK EDR 2%__________________:))SINT CELE MAI BUNE :right: =P