uLise Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 why?pai cum zicea si sly pai de ce as participa la mascarada facut de un tigan care nu are alte subiecte de discutie decat cum se freaca unele in poponet?Cat de lame sa fii frate :lol:dragostea e ceva doar al tau si intim se pare ca prostia a aterziat si la noi , prefer useri vechi. + subiecte de tot cacatu frate , ca de ce zapada e rece ( discutii generale ) etc..
uLise Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 hello :Didioti frate <_< ce fac filmele de genu american pie din romani
Sly Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 Dreptatea pe pământ e privilegiul puterii, cea ce prin deducţie înseamnă că IceMan e prea liber când dă frâu liber unor astfel de secţiuni. Ăia mai au puţin şi spun că au un fetish cu mă-sa..
uLise Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 De ce dragostea nu trebuie sa fie ceva intim.Dam un exempl ... trebuie sa stie arwen ce-am facut eu acu 2 zile cu prietena sau ce-a facut ea acu 1 sapt cu prietenul , cat de bine ne-am simtit etc...Astea se numesc figuri in prajituri ^^
adalet Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 De ce dragostea nu trebuie sa fie ceva intim.Dam un exempl ... trebuie sa stie arwen ce-am facut eu acu 2 zile cu prietena sau ce-a facut ea acu 1 sapt cu prietenul , cat de bine ne-am simtit etc...Astea se numesc figuri in prajituri ^^Cu ambele maini te inchini, cu ambele o faci. =)) Ma iertati daca deranjez, accept injuraturile. :)
Sly Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 Cu ambele maini te inchini, cu ambele o faci. =)) Ma iertati daca deranjez, accept injuraturile. :)Nu injurati, nu fiti rai de gura.
uLise Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 =)) yupuitam de asta si trecem la probleme tehnice... de ce plm nu merge sa termin downloadul tot timpul 'ingheata' la 99%
uLise Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 http://i43.tinypic.com/xdzdqe.jpgLance nemilosu' :))have mercy