Tsu_Xing Posted May 8, 2010 Posted May 8, 2010 De ce este Sicily la kos :-??Unde scrie asta? o.O@dev, why my son.. WHY? :((
TCM Posted May 8, 2010 Posted May 8, 2010 Unde scrie asta? o.OIdk dar sica, crs, dstile ne omoara mereu cand ne intalnim :-??
Tsu_Xing Posted May 8, 2010 Posted May 8, 2010 dstile nu e cu noi :Pcrs si sica :-?? Nu stiu ce problema au cu voi :| Dar nu sunteti pe KoS [-x
Guest TsuEU Posted May 8, 2010 Posted May 8, 2010 bai g, da-o-n mama ei de treaba, de ce naiba ai iesit? Mai era 1 ora si -_- Te-ai gasit sa iesi si sa ma lasi pe mine, care n-am mai jucat pe un bk de 2 ani <_< Macar stateam pe afara, daia si am intarziat ca aveam treaba... macar nu ma mai grabeam.
Tsu_Xing Posted May 8, 2010 Posted May 8, 2010 urat bai G... si nici nu stiu ce te-a deranjat de ai iesit -_-
Guest kreeper Posted May 8, 2010 Posted May 8, 2010 Lasa nu mai plangeti... mai puneti acatiste la biserica si poate ne mai pica netu/sau suntem plecati si il mai lasam si pe la voi o saptamana. Sau daca sunte-ti cuminti poate vi-l mai lasam din cand in cand de buna voie =))
Tsu_Xing Posted May 8, 2010 Posted May 8, 2010 Old, fii tu omul mai matur care cica esti in buletin si lasa-ne -_- Aici nu ne plangem de situatia cu voi, nu ne plangem punct. Doar ca GM-ul aliantei a facut o chestie urata.P.S. Old, nu uita sa treci in C.V. cate saptamani ati avut cs-ul pe linkmania. -_-
uLise Posted May 8, 2010 Posted May 8, 2010 tsu trebuia sa faci cum a facut rambo :lolsoldat: rocky noi suntem 2 ei 200rambo: nu-i nimic ii inconjuram :rofl1:
Tsu_Xing Posted May 8, 2010 Posted May 8, 2010 da da :))Pb au fost mai multe :)) Abia mi-au iesit cateva combouri, lipsa experientei :) + un calculator batran cu lag :) Ce dreaQ sa fac? :)) Am zis totusi sa intru pentru restul oamenilor care erau prezenti -_-
Arwenca Posted May 8, 2010 Posted May 8, 2010 Lasa nu mai plangeti... mai puneti acatiste la biserica si poate ne mai pica netu/sau suntem plecati si il mai lasam si pe la voi o saptamana. Sau daca sunte-ti cuminti poate vi-l mai lasam din cand in cand de buna voie =))Nu te-ai putut abtine asa-i ?get a life
VISE Posted May 8, 2010 Posted May 8, 2010 snt si ei fericiti ca au CSin curand noi vom detine puterea :)
dev Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 Dai in sange ... spermatozoizii is peste tot primii :rofl2: ... CS style sperma` :rofl2: