Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Lancelot

HHunterZ-Elite squad

Recommended Posts

Guest TsuEU
Posted

bai g, da-o-n mama ei de treaba, de ce naiba ai iesit? Mai era 1 ora si -_- Te-ai gasit sa iesi si sa ma lasi pe mine, care n-am mai jucat pe un bk de 2 ani <_< Macar stateam pe afara, daia si am intarziat ca aveam treaba... macar nu ma mai grabeam.

Guest kreeper
Posted

Lasa nu mai plangeti... mai puneti acatiste la biserica si poate ne mai pica netu/sau suntem plecati si il mai lasam si pe la voi o saptamana. Sau daca sunte-ti cuminti poate vi-l mai lasam din cand in cand de buna voie =))

Posted

Old, fii tu omul mai matur care cica esti in buletin si lasa-ne -_- Aici nu ne plangem de situatia cu voi, nu ne plangem punct. Doar ca GM-ul aliantei a facut o chestie urata.

P.S. Old, nu uita sa treci in C.V. cate saptamani ati avut cs-ul pe linkmania. -_-

Posted

da da :))

Pb au fost mai multe :)) Abia mi-au iesit cateva combouri, lipsa experientei :) + un calculator batran cu lag :) Ce dreaQ sa fac? :)) Am zis totusi sa intru pentru restul oamenilor care erau prezenti -_-

Posted

Lasa nu mai plangeti... mai puneti acatiste la biserica si poate ne mai pica netu/sau suntem plecati si il mai lasam si pe la voi o saptamana. Sau daca sunte-ti cuminti poate vi-l mai lasam din cand in cand de buna voie =))

Nu te-ai putut abtine asa-i ?

get a life

Guest RaiNNN™
Posted

:nanana:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...