Tsu_Xing Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 sa vezi ce o sa sara micutii acum ca a luat doar fanky 10 zile :(
uLise Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 hello kyla :> nice pic@tsu .... aa d-aia zicea ca i-a o pauza de la mu :lol:
Arwenca Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 fanky s-a mai lasat si s-a reapucat de vreo 5 ori pana acum :)) nu era ceva nou @n-o sa mai doarma noaptea ca n-am luat si eu ss..... :gives: le transmit si cu ocazia asta GET A LIFE PPL ...
dvL Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 [-(dstile asta e prieten de-al vostru ?Nu sunt prieten cu nimeni :)
uLise Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 neatza ulise :P bad day <_< o coada de 100 m la cozonaci trebuie sa ma duc maine la ora 8 sa prind fuck martinez, fuck... fuck martinez :> Tsu piesa parca-i 2LiveCrew Pop that pussy Nu sunt prieten cu nimeni :) so... care-i spilu de postezi aici ? :) prieten nu esti cu nimeni .. vrei sa lasi o impresie buna sau ce ? pt HH a postat Hya tutorial cum sa pleci in australia :lol:
Legionar Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 bad day <_< o coada de 100 m la cozonaci trebuie sa ma duc maine la ora 8 sa prind Tsu piesa parca-i 2LiveCrew Pop that pussy so... care-i spilu de postezi aici ? :) prieten nu esti cu nimeni .. vrei sa lasi o impresie buna sau ce ? pt HH a postat Hya tutorial cum sa pleci in australia :lol:
kylutza Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 Cozonaci calzi la Carrefour Constanta, coada de 2 persoane, mirific de gustosi :)). Iti trimit un colet? Bag si 2-3 OO :D:D:D
uLise Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 ballz of steel :>chiar ba ... Paste fericit all have fun si spor la mancat si ce bafta am ... am prins vacanta ploioasa <_<@dstile=>KinghT=>HONEY=> GTFO nu am nevoie de prezenta aici ... credeti ca totul se uita usor <_<ca tot vine Pastele "va bagati ca stafida in cozonac"
Tsu_Xing Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 @ulise, nu mai sunt in honey :) s-au mai schimbat lucrurile :)Ia zi, unde a postat ala ghid de plecat in australia? :)