majinbuu Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 Un autobuz cu maicute se rastoarna si mor toate. La poarta raiului Sf. Petru intreaba pe fiecare daca a atins vre-o p..a, in viata lor. Prima maicuta: Am atins-o cu un deget. Sf. Petru: Baga degetul in apa sfintita si poti intra in rai. A doua maicuta: Eu am pus mana stanga. Sf. Petru: Baga mana in apa sfintita si poti intra. La care o maicuta din capatul sirului: Pot sa fac repede o gargara pana nu baga maica Ioana curu?
_alexa_ Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 Un barbat era judecat pentru doua crime. Judecatorul ii spune:- Esti acuzat ca ti-ai omorat sotia in bataie cu ciocanul.Se aude cineva strigand din spatele salii de judecata: "Nenorocitule!"Judecatorul continua:- Esti acuzat ca ti-ai omorat si fiica in bataie cu ciocanul!Se aude din nou cineva strigand din spatele salii de judecata: "Nenorocitu naibii!"Judecatorul se opreste, se uita la barbatul din spatele salii de judecata si i se adreseaza:- Domnule, va inteleg furia si frustrarea in fata unei asemenea crime, dar va rog sa va abtineti sau va voi acuza de sfidarea curtii! Aveti vreo problema cu asta?Barbatul se ridica si spune:- Sunt vecin cu acest nenorocit de 15 ani, si de fiecare data cand i-am cerut in imprumut un ciocan, mi-a spus ca nu are.:rofl1:
uLise Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 slab spamse vede ca nu mai activez la muonline :Dhello HH