_alexa_ Posted March 14, 2010 Posted March 14, 2010 Si eu am avut dinastia ... dar trebuie sa sti cum sa te comporti :D Stateam ... ii suportam ... se facea liniste intr-un final ... si-ncepeam eu ... ciocanelu` de batut snitele pe tava de lemn ... muzica pusa pe bas ... si uite asa ... in 2 saptamani cred ca a ajuns sa-i dea somnifere si la copil ... :>Mersi de idei :))I-am batut apropo acum cateva zile ca ma trezeste si pe mine din somn cand face concerte cu fi-sa. Si cica: "vaii, scuze, dar de ce nu mi-ai zis?". Ce era sa-i zic? Sa dea un extraveral copilului? Asa ca am pus si eu muzica ceva zile la rand, dar n-a prins ideea. Trecem la next lvl -_-.Azi am iesit pe afara la o plimbare si mi-am luat teapa. M-am imbracat subtire :)). Maine dimineata sigur ma trezesc cobza :sef:
dev Posted March 15, 2010 Posted March 15, 2010 Mersi de idei :))I-am batut apropo acum cateva zile ca ma trezeste si pe mine din somn cand face concerte cu fi-sa. Si cica: "vaii, scuze, dar de ce nu mi-ai zis?". Ce era sa-i zic? Sa dea un extraveral copilului? Asa ca am pus si eu muzica ceva zile la rand, dar n-a prins ideea. Trecem la next lvl -_-.Azi am iesit pe afara la o plimbare si mi-am luat teapa. M-am imbracat subtire :)). Maine dimineata sigur ma trezesc cobza :sef:Daca ai boxe care sa mearga ca turbatele ... poti sa cauti in format .mp3 si niste "scule" ... gen drujba, burghiu ... etc.
_alexa_ Posted March 15, 2010 Posted March 15, 2010 Daca ai boxe care sa mearga ca turbatele ... poti sa cauti in format .mp3 si niste "scule" ... gen drujba, burghiu ... etc.Am dat jos un pachet de .mp3-uri cu sunete de speriat vecinii gen: urlete, latraturi de caine, pahare sparte, etc :)). Am boxe bune :D, dar sper ca in viitorul apropiat sa-mi indeplinesc visul, si pe visul meu scrie Z5500 :wub:Neata. Cofeeeeeee time for me