dev Posted March 14, 2010 Posted March 14, 2010 who iz vipi :))\/PFFFFFFFFFFRADULE VIPI ESTE UN ALT JUCATOR D MU D P OLD DB DIN ORADEA =PAPROPO LUCREAZA DIN CITE IMI ADUC EU AMINTE KIAR LA RDS=PDar nu-i da banda ...Las` bre` G ... ca va veni la un gather :D ... si-l vei tzuca la jejete :D ...A fost un jucator mare si a ramas un om mare ... ;)
dev Posted March 14, 2010 Posted March 14, 2010 Vipi era un MG Full stas din guilda 2PACmai este un Vipi Mod globalAcelasi e ... dar nu mai e global ... ca nici nu se omoara cu forumul ;)
Fane_Satar Posted March 14, 2010 Posted March 14, 2010 salz all , bandit da pe aicea ? sau il caut la seven ? :beer:
dev Posted March 14, 2010 Posted March 14, 2010 Everyday ... it's another day :D:whistle: :dance: :whistle:
Guest Tsu^_^pui Posted March 14, 2010 Posted March 14, 2010 da, estela CIPO cafeaua este ceva sfant ^_^
_alexa_ Posted March 14, 2010 Posted March 14, 2010 Si la mine :)) Mai am jumate de cana, dar o umplu iar. Bad night. Vecinii mei au avut program de urlat de la 3 noaptea pana pe la 6. Super :|
dev Posted March 14, 2010 Posted March 14, 2010 Si la mine :)) Mai am jumate de cana, dar o umplu iar. Bad night. Vecinii mei au avut program de urlat de la 3 noaptea pana pe la 6. Super :|Orgie chiar :D
Guest Tsu^_^pui Posted March 14, 2010 Posted March 14, 2010 Si la mine :)) Mai am jumate de cana, dar o umplu iar. Bad night. Vecinii mei au avut program de urlat de la 3 noaptea pana pe la 6. Super :|si eu am o nebuna sub mine pe care o mai apuca
_alexa_ Posted March 14, 2010 Posted March 14, 2010 Bai... au o fetita mica de doi ani, care urla noaptea :)) si cand urla ea, urla si ma-sa. Si uite asa, eu pe la 4, stateam pe geam, ascultam urlete si fumam o tigara
dev Posted March 14, 2010 Posted March 14, 2010 Bai... au o fetita mica de doi ani, care urla noaptea :)) si cand urla ea, urla si ma-sa. Si uite asa, eu pe la 4, stateam pe geam, ascultam urlete si fumam o tigaraSi eu am avut dinastia ... dar trebuie sa sti cum sa te comporti :D Stateam ... ii suportam ... se facea liniste intr-un final ... si-ncepeam eu ... ciocanelu` de batut snitele pe tava de lemn ... muzica pusa pe bas ... si uite asa ... in 2 saptamani cred ca a ajuns sa-i dea somnifere si la copil ... :>