Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Lancelot

HHunterZ-Elite squad

Recommended Posts

Posted

A venit o nime`n drum si a facut un post ... sa se dea-n seama! DUTE BA FUGI TARE!!! "La multi ani" cica :rofl2: ... ea fiind o nime`n drum lovita de viata :rofl2:

@OT: ... ce face fetele? :rofl2: ...

Posted

In acest topic poate posta oricine daca da dovada de bun simt si respect fata de guilda.

Posturile fara rost, puse doar pt flame vor fi sanctionate cu war up sau supned..dupa caz.

<_<

Posted

<_<

E traumatizat copilul, lasa-l :).

Vad ca la Sicily n-am succes sa-i conving. E vreun noob care se baga la un SRO pe Phoenix :)? Psy, Rani, Bogz, Theea, Sly etc ?

Guest [alexa]
Posted

Neata. Ceata si putina ploaie :(

Posted

E traumatizat copilul, lasa-l :).

Vad ca la Sicily n-am succes sa-i conving. E vreun noob care se baga la un SRO pe Phoenix :)? Psy, Rani, Bogz, Theea, Sly etc ?

Asa bine-i fara tine p-aci ... nush ce te mananca iarasi asa tare sa faci "atmosfera" ...

Nu are rost sa zic cate ai cauzat tu si-n joc ... cate spirite ai incins prin felul tau de a fi [dezastru] ...

Incerci inca odata sa vezi cati mai pica? Hai ... dute la sapa de lemne.

Tsu stie despre ce vorbesc ... si restu care-s vechi ... au habar [aviz Gunit :P] ...

Posted

alexa, ceva mai multa ploaie vrei sa zici :)) + lacuri artificiale rasarite peste noapte :)

re re nubs

Posted

booooooring :D

@dev stiu ca nu te prea intelegi cu lexa da chiar tu incercai sa ne zici sa nu ii mai bagam in seama pe -=cei a caror nume nu trebuie rostit=- acu fa si tu la fel :P

Guest FunkyMG
Posted

sal asi vrea sa fac si eu parte din acest guild daca se poate

msms :beer:

Posted

Asa bine-i fara tine p-aci ... nush ce te mananca iarasi asa tare sa faci "atmosfera" ...

Nu are rost sa zic cate ai cauzat tu si-n joc ... cate spirite ai incins prin felul tau de a fi [dezastru] ...

Incerci inca odata sa vezi cati mai pica? Hai ... dute la sapa de lemne.

Tsu stie despre ce vorbesc ... si restu care-s vechi ... au habar [aviz Gunit :P] ...

Tu sigur esti ****. Ai vazut ca te-am bagat in seama? Vezi-ti de barna ta. Apropo, esti chiar asa sigur ce crede Tsu despre cine si ce? Incercam sa le intorc oferta celor care m-au invitat sa joc L2 cu ei. Nu am putut, din pacate. Am zis ca poate vor si ei pe SRO.

G, ti-am incins spiritul :))?

Posted

vreti sa vedeti aici cum poti sa dai pk pe un spot, la toti membri partyului si sa nu iei ss, iar mai mult, cel care a postat sa ia ss?

http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=341762

E frumos cum a dat quote ija, pacar ca nu a dat de unde trb, ci de la metodologie de a prelua un spot ;)

Aditional, in stricta legatura cu pct6 de la Regulament Linkmania, nu se accepta folosirea de macro sau boti pentru raspunsuri automate. Daca la orice intrebare, raspunsul e aceeasi pe o perioada de 5 minute si e repetat de minim 7 ori, se poate continua procedura de preluare spot pana la 5 minute.

IMPORTANT: IN CAZUL IN CARE AVETI PARTY PE UN SPOT ANUME SI DUMNEAVOASTRA PARASITI ACEL SPOT PENTRU A VA PROCURA MANA,POTION HEALT SAU PENTRU ALTE MOTIVE PIERDETI AUTOMAT ORICE DREPT ASUPRA ACELUI SPOT.

Ce daca deja este moda Honey sa preiei spoturi prin pk? Cu un admin care se uita peste regulament si-l analizeaza cum doreste...

Cam usor se uita ija pt orice plangere peste loguri, daca stam sa ne uitam mai acum cateva saptamani vedem un topic interesant:

http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=335582

Cu un citat si mai interesant:

In primul rand dupa parerea mea logurile astea n-ar trebuii postate atat de usor, asa cum se face acum. Una doua v-ati obisnuit sa cereti logs, ce parerea moderatorilor nu va mai ajunge ? Se vedea si din printuri ordinea intrari acelor caractere pe server, logurile nu erau necesare

P.S. JackLord nu este DL-ul lui JackDaniels? Tare echipa de admini avem :>

Posted

Si closed, o luna.

Nu aveti dreptul sa va faceti alt topic. Orice topic HHunterZ va fi inchis + initiatorul suspend 10 zile, in caz de insistenta suspendul evident va urca.

LE: cand am zis "HHunterZ", nu ma refeream neaparat ca topicul se numeasca asa, nu incercati sa faceti alt topic cu un alt nume, voi aplica ce am scris mai sus.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...