Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Lancelot

HHunterZ-Elite squad

Recommended Posts

Posted

hei :D nu am pretentia sa vad pe aici doar banane sau smiles pe cate 10 pagini :) dar incercati sa vorbiti mai mult despre comunitatea si game play-ul vostru decat despre al altora...

Posted

wtf pentru vanatoare nu se da permanent ?

ahh sau trebuie sa indeplinesti anumite standarde :-? trist .... fiti cu bagare de seama sau incetati activitatea pe lm

Dpdv consider ca am demonstrat ca alianta HH este o comunitate puternica , cred ca ar fi timpul sa-i lasam pe 'ei' sa-si faca damblau si sa incercam altceva ... nu are rost sa joci in conditiile in care tot timpu vor fi probleme.

Stiu ca e munca depus dar si munca asta a adus distractie :D nu e de ajuns ? altii au facut acu 4 ani miscarea asta de-a se lasa de lm , eu unu am facut-o in sep 2007 ^_^ dar am revenit in 2009

:coffee: Speed hack, Arwen!

Cred că nu poţi dormi noaptea de grijă asta. Te ştiam mai optimist şi ignorant la prostii de genul ăsta. Lasă rahatul să prindă coajă, altfel te murdăreşti pe mâini.

Un raspuns mai bun nu se putea=))) :hello:

Guest [alexa]
Posted

Neata!

@Lance, tocmai, noi vorbim de ale noastre, ei ne citeaza dincolo si uite asa scandalul.

@G ms :D, dar si dev e fan :D

@dev la mine ninge de abea vezi la cativa pasi in fata, si e zapada pe jos cam jumatate de mertu :|. Zapada de pe pervazul geamului are cam 20cm :))

Posted

Uitati ce joc eu >

Snowboard online aka. Project Powder , e belea jocul , razi cu lacrimi :lol: anw cu toate ca ala din video are lvl 16 ^ eu am lvl 3 dar ii dau clasa la tricks.

Bafta plaiesi pe ziua de azi :right:

Posted

lasa ca a nins, nasol ca bate vantul

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...