_alexa_ Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 Gata, am iesit. Noapte buna! (sa speram ca nu i se mai sparge radet-ului vre-o teava si iar crap de frig :)) )
Guest [alexa] Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 nu asa face tsu cand ii cade netu [-x A da, am uitat. Asa face Tsu:
Guest TsuEU Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 asa face tsu cand ii cade netu -_- Ne auzim maine alexa, daca am noroc, ne auzim in joc. Nb :)
Guest [alexa] Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 asa face tsu cand ii cade netu -_- Ne auzim maine alexa, daca am noroc, ne auzim in joc. Nb :) :rofl1: Azi am facut un progres si-am intrat 5 minute :D Gata am fugiiiiit
Guest TsuEU Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 Uite vezi, nu am putut intra in joc intre orele 20-22, oare erau afk?
dev Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 Saracii ... Garrone ma roaga frumos sa nu mai postez ... [bunny ... mi-a pomenit si el numele, asa ca ... il pomenesc si eu] ... si ne cere sa nu-i mai citim ... ca pana una alta ... ziarul nostru e mai interesant :rofl2: ... Singuri se fac de ras =)) ! Noi sa nu-i citim ca nu merita ... da sa ne citeasca ei ca meritam toti banii! :rofl2:
dev Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 Garrone mi-a specificat numele si o sa ne SELECTAM si noi clientela ... ca totusi ... Lance e sef de trib :D
Sly Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 Speed hack, Arwen! Garrone mi-a specificat numele si o sa ne SELECTAM si noi clientela ... ca totusi ... Lance e sef de trib :D Cred că nu poţi dormi noaptea de grijă asta. Te ştiam mai optimist şi ignorant la prostii de genul ăsta. Lasă rahatul să prindă coajă, altfel te murdăreşti pe mâini.