Guest TsuEU Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 lasa g ca tot noi suntem aia rai =))@thora, so true, so true =))
uLise Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 wtf pentru vanatoare nu se da permanent ?ahh sau trebuie sa indeplinesti anumite standarde :-? trist .... fiti cu bagare de seama sau incetati activitatea pe lmDpdv consider ca am demonstrat ca alianta HH este o comunitate puternica , cred ca ar fi timpul sa-i lasam pe 'ei' sa-si faca damblau si sa incercam altceva ... nu are rost sa joci in conditiile in care tot timpu vor fi probleme.Stiu ca e munca depus dar si munca asta a adus distractie :D nu e de ajuns ? altii au facut acu 4 ani miscarea asta de-a se lasa de lm , eu unu am facut-o in sep 2007 ^_^ dar am revenit in 2009
Guest TsuEU Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 ulise... nu fi asa paranoic, era pe admin facandu-si treaba.In other news, NINGE IAR VEREEEEEEEEE -_- Sper sa pot intra dupa ora 11, sa fac si eu un cc ceva... Marti sun iar la ratoni -_-
tranced Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 :)) nu a fost doar filmuletul astaMi`a facut Admin 65 poze in care ma invarteam in tarc :-" fara sa se repete miscarile, fara sa intrebe nimic... + ca era invizibil :))) trebuia sa il miros si sa scriu ceva :-?http://alex86.evolink.ro/Gunit.gifbtw... pozele vad ca sunt facute de alexey care teoretic nu avea gm :> pt motive mai tarziu demonstrate :))eu doar am uploadat acel gif pe ftp , nu e facut de mine , cum nici la acel filmulet de pe youtube nu eram eu pe dlin concluzie daca nu stii nu fa afirmatii aiurea ok? mai ales sa aduci vorba de numele meu degeaba in totala necunostinta de cauzaP.S. stiu ca nu ar fi trebuit sa postez aici dar cand vad asemenea aberatii e cam greu sa te abtiiP.S.2 chiar nu e cazul sa te apuci sa plangi pe aici
Guest [alexa] Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 Shut the Fuck UP!! & Shu shu fly awayyyyyy and awaaaaaaayyyyyyyyyyy Tsu, ti-am raspuns acolo unde cautai poze cu cineva :)) mai caut, ca era una bestiala rau de tot, merita vazuta :rofl1:
uLise Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 ulise... nu fi asa paranoic, era pe admin facandu-si treaba.Nu e vorba de linkul de mai sus ci de restu nubsterilor care au cautat tot timpu vanatoare.Cand jucam pe sm nu era zi in care sa nu fiu intampinat de jucatori astia@Sly , e silkroad ... nu-ti place ^_^ !!!!!
-GUNIT- Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 eu doar am uploadat acel gif pe ftp , nu e facut de mine , cum nici la acel filmulet de pe youtube nu eram eu pe dlin concluzie daca nu stii nu fa afirmatii aiurea ok? mai ales sa aduci vorba de numele meu degeaba in totala necunostinta de cauzaP.S. stiu ca nu ar fi trebuit sa postez aici dar cand vad asemenea aberatii e cam greu sa te abtiiP.S.2 chiar nu e cazul sa te apuci sa plangi pe aicidaca iti apare numele in link-ul postat, cine ai vrea sa cred ca l`a facut ?filmuletu ii facut de boom nu ?si nu m`am plans chiar deloc asa ca hai /disconnect
Sly Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 Silkroad... :| tIDS89k5jfwCel mai deştept fund din hip-hop-ul românesc, Decenu. Ştie cineva ce s-a întâmplat cu el?
Guest TsuEU Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 da bunny, ninge frumosStiu ca zicea tsu ca are cititori fideli :) Bai dar cum apar tocmai atunci cand vb de ei :) Si bunny, imi pare rau, dar noi mai si scriem in posturi, nu bagam numai gifuri. Nu vad care a fost pb in ce am scris mai nou ;) Dar poate-mi zici, ca vad ca iar ai intervenit.
bunny Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 Ma gandeam ca poate vreti sa schimbati subiectul. :P
Guest [alexa] Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 Eu nu mai suport atata ninsoare, mi-a ajuns pentru multi ani :sef:
Guest TsuEU Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 atat timp cat tsu nu a fost prezent cnad s-a derulat, mi se pare f interesant sa aflu detaliile.@alexey, citeste-n prune si lasa-ne -_-@thora, lasa ca e bine... eu ma gandesc cum o sa fie la vara :((
Guest [alexa] Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 Pai da :sef: maine am cumparaturi de facut :sef:La vara, aer conditionat si gata :DEu abea astept primavara :wub: deja imi caut role noi pentru sezonul viitor :D
bunny Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 @alexey, citeste-n prune si lasa-ne -_-Vezi? :)) Asta e marea ta greseala, ii chemi indirect aici, apoi ii alungi. Its funny in a way, dar o faci cu mana ta.alexa, semnatura mi-e dedicata mie? :D
Guest [alexa] Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 Nu tie. Ci aluia care se lua de o anumita parte a vietii mele. :) Plus aluia care-mi dadea mesaje pe telefon si ma injura + ameninta. Se stiu ei :) ai furat first on peigiu
Guest [alexa] Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 Tsu cand ii pica netu: :)) lol arwen =))