[MihaiShadow] Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 e neatza pt mine ca acum m am trezit =))
bunny Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 ' date='Feb 6 2010, 13:04' post='4737371']In fine, nu-mi mai bat capul. Bunny m-am lamurit si cu tine, si m-ai si dezamagit cu ocazia asta. Aici vb cu ton amenintator, si acolo cu dulcegareala. Unde te vezi impartial? Ca nu esti.Asta conteaza pentru tine? Tonul? Decizia e irelevanta, tonul e ala important, mda, ok. Nu stiu unde am vorbit cu "dulcegareala" acolo si aici pe ton amenintator, dar ca fapt divers. Nu trebuie sa ma declari tu impartial sau nu, nu pot fi pe placul tututor, incerc doar un echilibru. Care parte din "aveti forum, spurcati-i acolo", nu intelege nimeni? Mai oameni buni daca vreti sa faceti asta, o faceti cu cea mai mare placere acolo, stiti asta. Dar nu, voi o faceti aici, scopul fiind cearta. Te-am dezamagit, tot eu? Fiecare dintre voi m-ati dezamagit pentru ceea ce faceti de la inceputul BD-ului, incepand cu gunit si clicker-ul sau si multe altele care se gasesc aici sau la plangeri. Had enough purtandu-ma cu voi like the nice guy, nu meritati. (aici incluzandu-va pe toti)
-GUNIT- Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 http://video.bihon.ro/video/48126/cainele-cu-maini-de-om=)))
Arwen_elf Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 http://video.bihon.ro/video/48126/cainele-cu-maini-de-om=)))super :)) cat de scump enu are bre virusiare bre ca mi-a urlat si mie antivirusul :))
Guest TsuEU Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 . Te-am dezamagit, tot eu? Fiecare dintre voi m-ati dezamagit pentru ceea ce faceti de la inceputul BD-ului, incepand cu gunit si clicker-ul sau si multe altele care se gasesc aici sau la plangeri. Had enough purtandu-ma cu voi like the nice guy, nu meritati. (aici incluzandu-va pe toti)oooo... ce bine ca ai zis de acel clicker pt ca tsu nu era pe problema cand s-a consumat acea situatie.Imi place cat de naivi si... chiar (era sa zic eu) sunteti cateodata. Daca-ti zic ca acel clicker G il are de la mine ce zici? Iar daca-ti zic ca eu am acel clicker il am de la un admin de pe linkmania, ce mai zici?Pe mine m-a dezamagit: ija, tu, jack.. si cam toti care stau la berica in mod constant cu mierea :> Daca vrei detaliez subiectul ;;) Dar cred ca-l detaliez la noi pe forum, mi se pare normal sa o fac acolo, nu?
Guest [alexa] Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 http://video.bihon.ro/video/48126/cainele-cu-maini-de-om=))):rofl1: suuuper
bunny Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 oooo... ce bine ca ai zis de acel clicker pt ca tsu nu era pe problema cand s-a consumat acea situatie.Imi place cat de naivi si... chiar (era sa zic eu) sunteti cateodata. Daca-ti zic ca acel clicker G il are de la mine ce zici? Iar daca-ti zic ca eu am acel clicker il am de la un admin de pe linkmania, ce mai zici?Pe mine m-a dezamagit: ija, tu, jack.. si cam toti care stau la berica in mod constant cu mierea :> Daca vrei detaliez subiectul ;;) Dar cred ca-l detaliez la noi pe forum, mi se pare normal sa o fac acolo, nu?E problema mea ca voi nu vreti sa veniti la gather? :) Sincer acum, cred ca am postat de fiecare data la comunitatea mu linkmania cand era vorba de intalnit la o bere, si nu cred c-o faceam sa ma intalnesc cu cei din honey (ca daca ma intalneam cu ei pe ascuns, mai bine nu anuntam nu?), e irelevanta guilda pt mine. Ce vreti sa ma rog de voi sa iesiti la o bere? E treaba voastra ce faceti, eu nu am refuzat sa ma intalnesc cu cineva pana acum, decat daca n-aveam chef sau poate aveam treaba. Detaliezi unde vrei tu, dar te inseli in privinta mea. Eu nu mai joc demult timp, am facut-o foarte putin in guilda fratelui tau, daca imi cautam amicitie si prietenie intensa cu cei din honey, pai cred ca le eram si GM. La fel si la voi, daca doream sa fac parte din HHunterZ imi propuneam lucrul asta, intr-un final poate reuseam. Nu cred ca v-am fost vreun dusman in tot acest timp, avand in vedere ca am mai fost in guild si n-am creat probleme. Dar uitandu-ma la voi cum va dati cap in cap ca berbercii, nooooo thanks, prefer sa apas butoane decat sa-mi fie apasate.Cat despre clicker, nu ma intereseaza de undeva a venit, conteaza doar ce s-a intamplat. Daca l-ai primit de la un admin mu, poti sa-l dai de gol, pentru mine e total neinteresant, jocul e neinteresant, ceea ce faceti voi aici e neinteresant. Am inteles, te-am dezamagit ca m-am implicat in conflictul vostru, m-am implicat pentru ca nu vrea s-o faca nimeni, iar cei care vor s-o faca sunt ori mai HH ori mai Honey. Iar persoanele care se balanseaza ca pe un pod, pe mine ma lasa rece.
1sus1jos Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 datimi si mie un cliker bun :D ca eu am mu tool :(
>Darkdog< Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 =))))))) cat am putut sa rad, ai mai jos link pe youtubehttp://www.linkmania.ro/forums/index.php?s...p;#entry4726937
Guest TsuEU Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 iti raspund cand ajung acasa bunny, e prea mult de citit :)