Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Lancelot

HHunterZ-Elite squad

Recommended Posts

Posted

Hzeroney ... au scapat de destule avertismente meritate ... pe langa asta si-au meritat luatul direct in gura pentru lasitatea dovedita pe azi la CS ...

Femeile ar trebui sa aibe INTERZIS aici! Daca chiar insisti Bunny ... da-ne al 3-lea avertisment si dezgrop un moderator vechi ... si va fi si Hzeroney inchisa pentru 3 avertismente ... ! Ca si ei aveau ... doar ca ai inchis ochii ingnorand ca Hzeroney au inceput tot "cheful" asta de toata jena ...

Posted

Bag **** ... m-am saturat sa fie ei totusi avatajati si tot noi suntem avantajati ...

Ce pwla mea ... au spor de handicapati si beneficiile lor?

Posted

IPB Image

Sti ca asta era savatarul lui Deme, nu? ^_^

@G, tu-ti faci setul hyon cu tsu? :-w

Guest [alexa]
Posted

Neata

@bunny acel "fuck`em" a fost un ceva gen "da-i naiba", si-l indemnam pe tsu sa schimbe subiectul. Mai nou n-ai de cine sa te iei? Sau care-i problema? Este topicul GUILDEI NOASTRE!!! Daca am chef sa comentez vis-a-vis de un eveniment anume (si era vorba de CS aici), AM S-O FAC! De ce numai la noi vin advertismentele? De ce numai cu ochii pe noi stai? Vreau si eu un raspuns. De ce spuneai: "bai rai sunteti :))" cand cei doi magnifici ii injurau pe Lance si Rede de morti si-si bagau sculele lor in mortii acestor doi? In loc sa le blochezi conturile te amuza. Daca altii au uitat, sa sti ca eu NU, si nici n-o voi face.

Guest [alexa]
Posted

eu mor de frig :)) e oprita caldura si apa calda de ieri seara :|

Posted

deme za ex admin :) alte vremuri, alti oameni :P

Posted

Neata

@bunny acel "fuck`em" a fost un ceva gen "da-i naiba", si-l indemnam pe tsu sa schimbe subiectul. Mai nou n-ai de cine sa te iei? Sau care-i problema? Este topicul GUILDEI NOASTRE!!! Daca am chef sa comentez vis-a-vis de un eveniment anume (si era vorba de CS aici), AM S-O FAC! De ce numai la noi vin advertismentele? De ce numai cu ochii pe noi stai? Vreau si eu un raspuns. De ce spuneai: "bai rai sunteti :))" cand cei doi magnifici ii injurau pe Lance si Rede de morti si-si bagau sculele lor in mortii acestor doi? In loc sa le blochezi conturile te amuza. Daca altii au uitat, sa sti ca eu NU, si nici n-o voi face.

Da eu nu ti-am tinut tastatura sa nu (mai) comentezi asupra CS-ului, sau ma rog. Dar atata timp cat o faceti cu o tenta de cearta asupra unor inamici de-ai vostri, e normal sa pun pauza nu sa va las sa continuati. Ai vazut bine unde ajungeti daca sunteti lasati de capul vostru.

Dar le-au fost blocate conturile, s-a ocupat Lance de asta, le-am blocat si eu cateva, daca ar fi sa le bag pumnul in gura la toti, pai n-ati mai posta niciunu acum. Terminati odata, imi pare rau de ce ati ajuns, toti. Cu fiecare dintre voi am colaborat mai mult sau mai putin, nu ca v-ar interesa pe voi asta, dar chiar imi pare rau de voi, puteati fi o alianta puternica HH-Honey, dar nooooooo, orice competitie trebuie sa aibe si adversari la fel de puternici, si cum sa-i demoralizezi altfel decat a-i insulta/a te lua de ei, etc. En fin. >.<

Guest [alexa]
Posted

Si daca suntem inamici ce vrei domne sa le fac? Sa-i pup? :))

Unde ajungem noi fiind cine? Eu una n-am vazut nici un membru HH sa injure cu atata lejeritate pe forum. Asa ca incearca pls sa nu mai aduci acuze aici, ca n-ai nici un drept. Ne bagati pe gat toate porcariile mai mai sa reusiti ce?

Eu tot nu inteleg ce-a fost asa jignitor. Eu tot nu inteleg de ce sunt unii oameni asa obsedati si stau non stop cu ochiu si aici (aia care te tot anunta pe tine si te pun sa intri pe topic si dai advertisment :)) hai ca stiu), ca babele la tara, nu carecumva sa traga vecinu o basina fara sa stie tot satu.

De unde domne atata nesimtire sa ma injuri cu userul secundar, ca mai apoi sa-mi dai suspend cu userul de admin din cauza ca am protestat? Si mai grav, mai suntem si amenintati cu inchiderea topicului.

In fine, nu-mi mai bat capul. Bunny m-am lamurit si cu tine, si m-ai si dezamagit cu ocazia asta. Aici vb cu ton amenintator, si acolo cu dulcegareala. Unde te vezi impartial? Ca nu esti.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...