Guest TsuEU Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 imi place de boom, este un om cu un vocabular simplist. Intr-un cuvant ne-a aprobathttp://www.linkmania.ro/forums/index.php?s...t&p=4734749Ar trb sa scoatem un ziar: Der HHzeitung, doar avem cititori fideli :>
Guest [alexa] Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 Tsu, fuck`em, nu mai vorbi de ei aici, pls. Poate ne trezim cu topicul inchis, si pentru ce?
bunny Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 imi place de boom, este un om cu un vocabular simplist. Intr-un cuvant ne-a aprobathttp://www.linkmania.ro/forums/index.php?s...t&p=4734749Ar trb sa scoatem un ziar: Der HHzeitung, doar avem cititori fideli :>Tsu, fuck`em, nu mai vorbi de ei aici, pls. Poate ne trezim cu topicul inchis, si pentru ce?Avertisment numarul 2.
Guest TsuEU Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 ok :P@bunny, 4 what? Am zis ceva rau? o.O
bunny Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 Chiar nu intelegi ca invocarea nick-ului sau aici aduce cearta? Mai mult pentru acel "fuck'em" al lui alexa. Faceti-va oameni buni conferinta si spurcati-i acolo. Last chance.boom, daca citesti si daca vei raspunde provocarii lui tsu, honey primeste avertisment. M-am saturat de voi.
Guest TsuEU Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 deci daca zic numele unui membru din honey, desi contextul nu este unu generator de conflict, e de porc (p.s. vezi ca a dat boom niste quoturi din ce am scris noi, in quote ni se vede numele, practic.. ne-a invocat numele, warn pe mama lor)Cat despre "fuck'em" esti mai rau decat cna-ul -_- cuvantul fuck are atatea intelesuri.Cred ca totusi ai altceva mai bun de facut decat sa scanezi la virgula ce scriem noi ;)
bunny Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 Nu v-am vazut pana acum sa-i felicitati pe cei din honey in topicul vostru ca au castigat la CS, sau viceversa, sau lucruri bune spuse in numele lor. Ce ma face sa cred exact opus? Nimic, tocmai. Ai vazut bine ca de fiecare data cand vorbesti de ei pe-aici, iti vin si-ti posteaza iar tu le zici "du-te ma de-aici si nu mai posta", pai scuza-ma, tu-l chemi indirect la tine pe topic si te-astepti sa nu-ti zica nimic? Si de-asta incep certurile, ca nu te abtii tu si nu-ti vezi de treburile tale. Implicit, eu de ale mele.
Guest TsuEU Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 asa cum eu postez la ei pe topic doar cand ii vad ca sar excesiv calul (cazul lui jafar), adica rar, ma astept si ei sa posteze rar sau chiar de loc la noi in topic. Si ca sa ne intelegem, este un topic al unei guilde de mu, intr-un forum dedicat muului si eu nu am voie sa vb despre o alta guilda din mu? Chiar daca nu zic de bine, dar nu ii injur?In fine, ai dreptate:Buni baieti aia din Honey ca au bagat fantome la cs sa nu ne inscriem, sa ne luptam cu ei pentru coroana castelului. S-au gandit si ei la noi si au zis sa iesim din casa sambata seara sa mergem la o bericica cu ei, sa vb despre flori, pace si despre mancatul sanatos. Bravo lor pentru initiativa.@bunny, eu sunt de parere ca atat timp cat nu se depaseste limita (ceea ce nu am facut-o in ultimile 2 pagini) concurenta este buna. Cand o sa ma vezi iar zicandui de dulce lui boom, atunci sa dai warn. In fine, @muvi -_-p@ ™ HoneyP.S.Nu v-am vazut pana acum sa-i felicitati pe cei din honey in topicul vostru ca au castigat la CSPt ca nu citesti cand trb ;) Nu le-am ridicat statuie, dar le-am zis: "frumos cs" ;)
Guest biili Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 asa cum eu postez la ei pe topic doar cand ii vad ca sar excesiv calul (cazul lui jafar), adica rar, ma astept si ei sa posteze rar sau chiar de loc la noi in topic. Si ca sa ne intelegem, este un topic al unei guilde de mu, intr-un forum dedicat muului si eu nu am voie sa vb despre o alta guilda din mu? Chiar daca nu zic de bine, dar nu ii injur?In fine, ai dreptate:Buni baieti aia din Honey ca au bagat fantome la cs sa nu ne inscriem, sa ne luptam cu ei pentru coroana castelului. S-au gandit si ei la noi si au zis sa iesim din casa sambata seara sa mergem la o bericica cu ei, sa vb despre flori, pace si despre mancatul sanatos. Bravo lor pentru initiativa.@bunny, eu sunt de parere ca atat timp cat nu se depaseste limita (ceea ce nu am facut-o in ultimile 2 pagini) concurenta este buna. Cand o sa ma vezi iar zicandui de dulce lui boom, atunci sa dai warn. In fine, @muvi -_-p@ ™ HoneyP.S.Pt ca nu citesti cand trb ;) Nu le-am ridicat statuie, dar le-am zis: "frumos cs" ;)poze ceva?:))) dovedeste!!! ^_^
bunny Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 Si ca sa ne intelegem, este un topic al unei guilde de mu, intr-un forum dedicat muului si eu nu am voie sa vb despre o alta guilda din mu? Chiar daca nu zic de bine, dar nu ii injur?Ati ajuns prea departe/ati depasit limita aia de care puteti spune un lucru asa, la intamplare despre o guilda. La voi e deja razboi, va luati capetele unu altuia daca va vedeti real in momentul nervilor. Nu mai zic nimic, le privesc si lor topicul si in afara de banane si beri nu vad. Tu trebuie mereu sa deschizi un subiect, restul membrilor te "follow" si asa ne intoarcem de unde am plecat. Repet, last chance. La urmatorul avertisment veti avea topic inchis fara drept de a face altul pe o perioada nedeterminata, apoi cand se va redeschide se vor anula avertismentele.Tsu, aveti forum, da-o naiba, daca VREI sa discuti despre cs, despre boom, despre honey asa la intamplare, ai fi facut-o acolo, dar tu o faci aici intentionat, sa o vada si ei. Come on, i'm not that stupid. :)
Guest biili Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 Ati ajuns prea departe/ati depasit limita aia de care puteti spune un lucru asa, la intamplare despre o guilda. La voi e deja razboi, va luati capetele unu altuia daca va vedeti real in momentul nervilor.bunny tu tot timpu te iei de cei din HH de ce nu de HOney ?:)
bunny Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 bunny tu tot timpu te iei de cei din HH de ce nu de HOney ?:)Ca nu esti atent cand fac asta si lor. Nu fac niciun fel de discriminare, ce naiba sa le zic alora din honey? Ca fac spam excesiv de banane si bere? N-am ce sa le reprosez. Cand oi avea ce, am s-o fac.
bunny Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 (p.s. vezi ca a dat boom niste quoturi din ce am scris noi, in quote ni se vede numele, practic.. ne-a invocat numele, warn pe mama lor)Era mult mai usor daca mi-aratai, au primit primul avertisment. Poate va ganditi sa incetati, desi nu cred. >.<
Guest TsuEU Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 http://megastic.com/TvShows/episode.php?id...2&episode=6 :))
-GUNIT- Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 http://img269.imageshack.us/img269/3365/screen020523570000.jpg:>