Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Lancelot

HHunterZ-Elite squad

Recommended Posts

Guest *alexa*
Posted

Chiar nu vreau sa-i deranjez activitatea lui bunny si nici nu ma bag peste deciziile care le ia.

Daca mi-am permis sa postez aici a fost din simplu motiv ca am gasit un post cu referinta la nevasta mea,atat si nimic mai mult,dar sa nu credeti ca am facut referinta la toata aliantza

Daca tu ai uitat de asta eu inca nu :)

E nasol cand se ia cineva de cei dragi, nu? :)

Posted

Pai atunci sa nu mai intre |boom| aici,ca de fiecare data cand intra cu ideile lui stralucite incepe scandalul....

Exista un regulament care este valabil si pentru el ... .[PUNCT!]

Posted

Pai atunci sa nu mai intre |boom| aici,ca de fiecare data cand intra cu ideile lui stralucite incepe scandalul....

Nu mai intra, dar nici voi nu-i mai invocati numele aici, ca acum.

Posted

Eu inca astept un pm in joc de la obi-wan, stie el despre ce. Totusi, mi-este greu sa cred ca-l mai primesc, cand adminul/adminii merg la o beuta cu cel in cauza ;;). Posibil sa fi fost deplasat ce am zis, dar poate cineva dintre voi sa-mi zica ca n-am dreptate? Odata ce pe linkmania daca esti pe un caracter de joc/user pe forum, si ai si admin, nu esti considerat aceeasi persoana si poti sa te manifesti cum doresti, fara repercursiuni asupra functiei de admin ;)

@alexa, exact dasta am zis eu ce am zis. Dar ce sa le faci? Cine sa-i puna la punct? zi-mi tu mie.

Sti care este diferenta intre tine si el? El este admin, asa ca ce a zis Cristal l-a durut mai tare, fata de tine, care esti un simplu utilizator.

La eventul ala de pk, cand dadeau rasinile din el si m-am adresat spunandu-i "Dream" mi-a spus ca nu vede niciun Dream, ci doar JackDaniels ;) (oare aici, cand Cristal a zis de sotia lui jack, de ce nu a postat Jack de pe Jack si a postat de pe Dream? Aaaaa... adminul se foloseste doar atunci cand iti este favorabil) -P.S. nu ca as fi de acord cu ce a postat Cristal, niciodata nu am fost de acord cu referirile la viata de zi cu zi-

Pe alt svr, mai slab cotat, adminii au ramas fara admin pt ca nu aveau un comportament adecvat pe forum sau in joc, dar aici este linkmania, e mai cu motz ;)

Posted

noi nu avem nici o legatura cu cristal, daca suntem in aceeasi alianta nu inseamna ca il suportam

aveti mare legatura. ca fara el nu puteti face nimic. sunteti dependenti de rr`urile lui :D

o zi buna.

Guest [alexa]
Posted

aveti mare legatura. ca fara el nu puteti face nimic. sunteti dependenti de rr`urile lui :D

o zi buna.

:blink: esti membru al guildei?

Posted

o zi buna.

te`ai facut si tu cult mai nou? :)

ma refeream ca nici eu nu sunt deacord cu comportamentul lui

cat despre rr-urile lui Imagine IPB

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...