dev Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 http://www.linkmania.ro/forums/index.php?s...84&st=34150 |boom| asta de se mai taraste pe burta aici pe forum cu faza asta cateva saptamani ,sigur ajungem ca sa ne spuna adminii sa schimbam HHunterZ in HHunterS. Incredibil ma ca inca nu s-a rezolvat problema.... :violent:Moderator a creat topicul ... si a spus bine Bunny ce a spus ;;) ...
cyborgGod Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 Pai atunci sa nu mai intre |boom| aici,ca de fiecare data cand intra cu ideile lui stralucite incepe scandalul....
Tsu_Xing Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 eu nu pot sa tin pasul cu o conversatie aici din cauza lagului, dar sa intru-n joc? :|
Guest *alexa* Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 Chiar nu vreau sa-i deranjez activitatea lui bunny si nici nu ma bag peste deciziile care le ia.Daca mi-am permis sa postez aici a fost din simplu motiv ca am gasit un post cu referinta la nevasta mea,atat si nimic mai mult,dar sa nu credeti ca am facut referinta la toata aliantzaDaca tu ai uitat de asta eu inca nu :)E nasol cand se ia cineva de cei dragi, nu? :)
cyborgGod Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 Yep noi trebuie sa dam primii cu capul si apoi ceilalti...nasol
dev Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 Pai atunci sa nu mai intre |boom| aici,ca de fiecare data cand intra cu ideile lui stralucite incepe scandalul....Exista un regulament care este valabil si pentru el ... .[PUNCT!]
bunny Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 Pai atunci sa nu mai intre |boom| aici,ca de fiecare data cand intra cu ideile lui stralucite incepe scandalul....Nu mai intra, dar nici voi nu-i mai invocati numele aici, ca acum.
Tsu_Xing Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 Eu inca astept un pm in joc de la obi-wan, stie el despre ce. Totusi, mi-este greu sa cred ca-l mai primesc, cand adminul/adminii merg la o beuta cu cel in cauza ;;). Posibil sa fi fost deplasat ce am zis, dar poate cineva dintre voi sa-mi zica ca n-am dreptate? Odata ce pe linkmania daca esti pe un caracter de joc/user pe forum, si ai si admin, nu esti considerat aceeasi persoana si poti sa te manifesti cum doresti, fara repercursiuni asupra functiei de admin ;)@alexa, exact dasta am zis eu ce am zis. Dar ce sa le faci? Cine sa-i puna la punct? zi-mi tu mie. Sti care este diferenta intre tine si el? El este admin, asa ca ce a zis Cristal l-a durut mai tare, fata de tine, care esti un simplu utilizator.La eventul ala de pk, cand dadeau rasinile din el si m-am adresat spunandu-i "Dream" mi-a spus ca nu vede niciun Dream, ci doar JackDaniels ;) (oare aici, cand Cristal a zis de sotia lui jack, de ce nu a postat Jack de pe Jack si a postat de pe Dream? Aaaaa... adminul se foloseste doar atunci cand iti este favorabil) -P.S. nu ca as fi de acord cu ce a postat Cristal, niciodata nu am fost de acord cu referirile la viata de zi cu zi-Pe alt svr, mai slab cotat, adminii au ramas fara admin pt ca nu aveau un comportament adecvat pe forum sau in joc, dar aici este linkmania, e mai cu motz ;)
Schatzi92 Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 noi nu avem nici o legatura cu cristal, daca suntem in aceeasi alianta nu inseamna ca il suportamaveti mare legatura. ca fara el nu puteti face nimic. sunteti dependenti de rr`urile lui :Do zi buna.
Guest [alexa] Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 aveti mare legatura. ca fara el nu puteti face nimic. sunteti dependenti de rr`urile lui :Do zi buna. :blink: esti membru al guildei?
Tsu_Xing Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 daca scoateti din context acea fraza suna total aiurea -_-G s-a referit la modul lui de exprimare si la opiniile lui -_-
.::|RePlay|::. Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 Tsu... s-a mai zis ceva.. sau tot asha a ramas? :)
-GUNIT- Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 aveti mare legatura. ca fara el nu puteti face nimic. sunteti dependenti de rr`urile lui :D o zi buna. te`ai facut si tu cult mai nou? :) ma refeream ca nici eu nu sunt deacord cu comportamentul lui cat despre rr-urile lui
Tsu_Xing Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 G is shocked @ the sight of my big pen.. :-" P.S. http://www.youtube.com/watch?v=9RRRN21hQkI...player_embedded
Sly Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 Nici mie...Apropo, ce poză are Kazmo, la mine-i offline şi noob-ul de Myst nu-mi răspunde. :dooh: