bunny Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 Ultima oara cand am intrat prin joc, erati in aceeasi alianta. Nu va obliga nimeni sa-l suportati, dimpotriva, alungati-l daca vedeti ca va face probleme. Creati-va reguli de postare in guild, nu stiu, organizati-va ca in alte dati. Serios acum, in topicul de pe 0.97d care e in arhiva, nu posta toata lumea, ba din contra, postau numai "oameni mari", acum...well... :) Repet, eu unul aveam un respect mare pt guilda asta, cred ca era singura guilda in care as fi vrut sa joc mu vreodata, dar...
dev Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 Io am un slogan ... vazand ceva pe forum ..."Intotdeauna copiat ... niciodata egalat!" >:)E vorba despre o "copie" de a mea :P
Dream Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 Dream ... prefer sa-l las pe bunny sa se ocupe ... fiind neutru ...Uita-te si la colegii tai cateodata ce frumos au vorbit ... pana una alta ...Dream lasal mai bine pe bunny sa se ocupe de asta ...Nici colegi tai de aliantza nu sunt mai brejiiChiar nu vreau sa-i deranjez activitatea lui bunny si nici nu ma bag peste deciziile care le ia.Daca mi-am permis sa postez aici a fost din simplu motiv ca am gasit un post cu referinta la nevasta mea,atat si nimic mai mult,dar sa nu credeti ca am facut referinta la toata aliantza
-GUNIT- Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 si deci daca in alt topic posteaza ceva user facut azi si injura tot staff-ul linkmania le dai si lor avertisment ?noi nu avem nici o legatura cu cristal, daca suntem in aceeasi alianta nu inseamna ca il suportam
Tsu_Xing Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 si daca el posteaza o chestie nu avem noi comanda moderatorilor sa-i editam postul ;;)P.S. Doamneeeeeeeeeee ce m-am plictisit la paronormal activities ala -_- BORINGGGGGGGG. Cica e horror, yeah, right -_-P.P.S. eu tot nu pot sa ma conectez la joculeana :>P.S. x3http://www.linkmania.ro/forums/index.php?s...t&p=4715782eu zic ca ar trb sa-l calmati odata si-odata pe micut, sa-i intre bine-n cap ca aceasta guilda pe forum nu o sa-si modifice numele si nici nu o sa aiba vreun drept asupra acestui topic ;)Eu inca astept un pm in joc de la obi-wan, stie el despre ce. Totusi, mi-este greu sa cred ca-l mai primesc, cand adminul/adminii merg la o beuta cu cel in cauza ;;). Posibil sa fi fost deplasat ce am zis, dar poate cineva dintre voi sa-mi zica ca n-am dreptate? Odata ce pe linkmania daca esti pe un caracter de joc/user pe forum, si ai si admin, nu esti considerat aceeasi persoana si poti sa te manifesti cum doresti, fara repercursiuni asupra functiei de admin ;)
dev Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 Chiar nu vreau sa-i deranjez activitatea lui bunny si nici nu ma bag peste deciziile care le ia.Daca mi-am permis sa postez aici a fost din simplu motiv ca am gasit un post cu referinta la nevasta mea,atat si nimic mai mult,dar sa nu credeti ca am facut referinta la toata aliantzaEu unul imi cer scuze fata de tine si de doamna ta ... si daca se permite din partea ta ... cer si in numele HH niste scuze care nu prea incanta pe nimeni ... dar de politete sunt bine venite si aceste scuze!
Tsu_Xing Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 Bine dev, dream se poate uita la cum au reactionat cei care au postat dupa Cristal, sa vada daca l-au aprobat sau nu ;)
Tsu_Xing Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 http://omg.yahoo.com/photos/grammy-red-car...qz9Kzhx.;_ylv=3 n-arata rau fergie :)P.S. ca veni vorba de poze :)) uitati-va la kazmo sa vedeti ce poza are pe mess :)) ZOMG, kazmo with hair :))
dev Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 Bine ma ... e poza aia de cand era el student feroce ... prin 60 si ceva :rofl2: ... :P
Tsu_Xing Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 nu ma, este poze cu fata lui pest ealta poza :)P.S. am reusit sa stau in joc 15 min pana sa iau d/c :>
Tsu_Xing Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 naiba stie ce varsta are :)) la cat bea si fumeaza nu-i sti varsta reala :))
dev Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 Om cult, citit si indopat de viata ... :) Imbatraneste fizic ... :P
BuBu_4u2 Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 http://omg.yahoo.com/photos/grammy-red-car...qz9Kzhx.;_ylv=3 n-arata rau fergie :)P.S. ca veni vorba de poze :)) uitati-va la kazmo sa vedeti ce poza are pe mess :)) ZOMG, kazmo with hair :))nu arata rau deloc ...... park as .... :whistle: :whistle: :whistle:
Tsu_Xing Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 hero, te rog, mai trec minori pe aici ^_^, dar doar in vizita :))@dev, vezi ca te-am spus lui kazmo ca razi de el [-(
cyborgGod Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 http://www.linkmania.ro/forums/index.php?s...84&st=34150 |boom| asta de se mai taraste pe burta aici pe forum cu faza asta cateva saptamani ,sigur ajungem ca sa ne spuna adminii sa schimbam HHunterZ in HHunterS. Incredibil ma ca inca nu s-a rezolvat problema.... :violent: