Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Lancelot

HHunterZ-Elite squad

Recommended Posts

Posted

Ai gresit localul ...

Exista o regula frumoasa ... postata de bunny ... si speram sa o respecti ... dar ... sper ca o respecta moderatorii ... :whistle:

speram si eu sa terminati cu aluziile si glumitzele la adresa membrilor aliantei mele

la urma urmei sunt membru HHunterZ. nu caut cearta, doar dau reply-uri in topicul guildei mele.

Posted

speram si eu sa terminati cu aluziile si glumitzele la adresa membrilor aliantei mele

la urma urmei sunt membru HHunterZ. nu caut cearta, doar dau reply-uri in topicul guildei mele.

Asta-i al 2-lea ... si nu e guilda ta! ;;)

Vorbind sincer si frumos ... mai bine ai face sa nu te lauzi cu ceva ce nu-i al tau ...

Numele din joc? Asta-i forumul ... pana una alta ... te-am respectat ... si v-am respectat pe cat sa putut.

Nu e o problema ... regulamentul va fi pus in aplicare si degeaba ai tu numele de HHunterZ in joc ... ca aici tot guilda noastra e ;) ...

Multumesc de intelegere ...

Posted

fiind vacanta, se pare ca si in timpul saptamanii lui tsu ii moare mai devreme rds-ul :> THIS OWNS 8-|

P.S. un comment de la un video pe youtube :)

Creepiest Teacher was this Older Black Man (Mr. Jones) who would make lots of Racist, White jokes; every time he'd make a joke, he'd look at one of the white students & say "Isn't that so?"

Because he is/was black, the school-board said, "He can't be racist. You white kids need to calm down."

It was really creepy.

Posted

bunny sterge`i userul daca vrei, nu noi suntem responsabili pt toti care posteaza aici..

Sunteti foarte responsabili, atata timp cat e membrul vostru si-l acceptati AICI, sunteti toti implicati. Nu mai merg pe premiza, ca a zis ala si trebuie sa fie pedepsit doar ala. Sunteti o guilda, asa cum toti va duceti la CS, participati impreuna, asa cum sariti toti la scandal, asa cum etc, toti, asa intrati toti si aici in aceeasi oala. Eu si lance chiar am tras de voi de atatea ori sa incetati, amical, ca ne stim de-atata timp, da chiar sunteti culmea.

Posted

Dream ... prefer sa-l las pe bunny sa se ocupe ... fiind neutru ...

Uita-te si la colegii tai cateodata ce frumos au vorbit ... pana una alta ...

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...