|boom| Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 Ai gresit localul ...Exista o regula frumoasa ... postata de bunny ... si speram sa o respecti ... dar ... sper ca o respecta moderatorii ... :whistle:speram si eu sa terminati cu aluziile si glumitzele la adresa membrilor aliantei melela urma urmei sunt membru HHunterZ. nu caut cearta, doar dau reply-uri in topicul guildei mele.
dev Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 speram si eu sa terminati cu aluziile si glumitzele la adresa membrilor aliantei melela urma urmei sunt membru HHunterZ. nu caut cearta, doar dau reply-uri in topicul guildei mele.Asta-i al 2-lea ... si nu e guilda ta! ;;) Vorbind sincer si frumos ... mai bine ai face sa nu te lauzi cu ceva ce nu-i al tau ...Numele din joc? Asta-i forumul ... pana una alta ... te-am respectat ... si v-am respectat pe cat sa putut. Nu e o problema ... regulamentul va fi pus in aplicare si degeaba ai tu numele de HHunterZ in joc ... ca aici tot guilda noastra e ;) ...Multumesc de intelegere ...
Tsu_Xing Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 dev, cauta si el anturaj acolo unde exista istorie si renume
Tsu_Xing Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 fiind vacanta, se pare ca si in timpul saptamanii lui tsu ii moare mai devreme rds-ul :> THIS OWNS 8-|P.S. un comment de la un video pe youtube :)Creepiest Teacher was this Older Black Man (Mr. Jones) who would make lots of Racist, White jokes; every time he'd make a joke, he'd look at one of the white students & say "Isn't that so?" Because he is/was black, the school-board said, "He can't be racist. You white kids need to calm down."It was really creepy.
bunny Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 http://www.hazdenecaz.ro/filmulete-hazlii/...violente-1.htmlsotia lui jack daniel cand il incurca sa joace mu ii da favoritPrimul avertisment. La al 3-lea topic closed. Chiar nu mai stau sa ma rog de voi sa incetati, ce dracu, oameni suntem.boom, nu mai posta, asta daca nu vreti si cei din honey un prim avertisment.
bunny Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 + astahttp://www.youtube.com/watch?v=9X9LG20VpzAtyrex si compania=)))))))))))))):)))))))))))))))Ca sa nu ziceti ca am acordat prea usor. Serios vorbind, eu chiar va inchid topicul daca nu incetati.@dev, da, intru pe mess, vorbim acolo. :)
Dream Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 http://www.hazdenecaz.ro/filmulete-hazlii/...violente-1.htmlsotia lui jack daniel cand il incurca sa joace mu ii da favoritdeja vad ca ati depasit limita bunului simt dar putem rezolva si acest aspect.
-GUNIT- Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 bunny sterge`i userul daca vrei, nu noi suntem responsabili pt toti care posteaza aici..
bunny Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 bunny sterge`i userul daca vrei, nu noi suntem responsabili pt toti care posteaza aici..Sunteti foarte responsabili, atata timp cat e membrul vostru si-l acceptati AICI, sunteti toti implicati. Nu mai merg pe premiza, ca a zis ala si trebuie sa fie pedepsit doar ala. Sunteti o guilda, asa cum toti va duceti la CS, participati impreuna, asa cum sariti toti la scandal, asa cum etc, toti, asa intrati toti si aici in aceeasi oala. Eu si lance chiar am tras de voi de atatea ori sa incetati, amical, ca ne stim de-atata timp, da chiar sunteti culmea.
cyborgGod Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 Ma ce chestie tot noi dam primii cu capul....
dev Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 Dream ... prefer sa-l las pe bunny sa se ocupe ... fiind neutru ...Uita-te si la colegii tai cateodata ce frumos au vorbit ... pana una alta ...
Fanky Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 Dream lasal mai bine pe bunny sa se ocupe de asta ...Nici colegi tai de aliantza nu sunt mai brejii
-GUNIT- Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 el e Glamour noi suntem HH nu e same thing..acesta e topicul GUILDEI HH nu aliantei..