|boom| Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 aici e rosy cand explica cum ia da pk lu Q-Sadi :)) http://www.youtube.com/watch?v=pySsHkfGjPU...feature=relatedhttp://www.hazdenecaz.ro/filmulete-hazlii/...violente-1.htmlsotia lui jack daniel cand il incurca sa joace mu ii da favoritsunteti chiar foarte amuzanti, dar unde e glumitza? @lance, doar 3 zile? sunt curios care ar fi fost suspendul daca s-ar fi luat cineva de prietena/sotia ta :)hai back si yo pe aici. cum merge treaba cu guilda mea? :D
dev Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 Aici gunit prima sa iesire in oras. NU RATATI Ala-i copil mic pe langa G ... :rofl2: pauza 3 zile fiecare. Incercati sa nu mai oferiti motive de scandal aiurea. ;;) sunteti chiar foarte amuzanti, dar unde e glumitza? @lance, doar 3 zile? sunt curios care ar fi fost suspendul daca s-ar fi luat cineva de prietena/sotia ta :) hai back si yo pe aici. cum merge treaba cu guilda mea? :D Ai gresit localul ... Exista o regula frumoasa ... postata de bunny ... si speram sa o respecti ... dar ... sper ca o respecta moderatorii ... :whistle:
dev Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 PS: UpdateOrice persoana straina neinvitata in topicul unei guilde cu motiv de cearta, va primi suspend, indiferent de felul cum discuta. Nu ne intereseaza cu ce motiv ati venit sa postati; atata timp cat o faceti fara a starni cearta, totul e in regula. Vedeti-va de topicurile voastre, si cand spun asta nici in topicurile voastre sa nu (mai) faceti acuze la adresa altor useri dusmani de-ai vostri.Incalcarea repetitiva a acestor reguli duce la inchiderea topicului pe o perioada nedeterminata. (evident a persoanelor care au inceput cearta, sau chiar a ambelor tabere)Fiecare topic are dreptul la 3 avertismente. La al 3-lea atins, adio topic. Nu se va mai merge pe premiza "daca a injurat un membru, trebuie sa suferim toti?", da suferiti toti, e membru vostru, voi stiti ce recrutati. Avertismentele vor fi notate aici.
uLise Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 Ceva de genu joc eu acuma :> http://www.youtube.com/watch?v=pTRw82V9C9U...feature=relatedCine-l tine muschi si vrea cont pm me. ^_^
Tsu_Xing Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 sunteti chiar foarte amuzanti, dar unde e glumitza? @lance, doar 3 zile? sunt curios care ar fi fost suspendul daca s-ar fi luat cineva de prietena/sotia ta :)hai back si yo pe aici. cum merge treaba cu guilda mea? :Dtaximetristule, vezi sa nu-ti pierzi locul la coloane ;;)Sa revenim la guilda noastra :P Re re, back de la examen :P Am luat o nota pe care boom o lua doar la sport :>
Tsu_Xing Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 sa nu-si mai bage mufa pe aici si nu mai fac referire la el :P nu i-a convenit ss-ul... iar toti adminii au ceva cu el :(
Guest [alexa] Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 Ion moare. La inmormantare preotul o intreaba pe Maria “vrei sa-l pupi inainte sa-l bagam inauntru? ” Ea explodeaza in lacrimi: ” asa imi spunea mereu si el”... :rofl1: