Tsu_Xing Posted January 30, 2010 Posted January 30, 2010 am sunat la ratonii de la clicknet si raspunsul lor a fost: sunati peste 2 ore, facem o plangere acum. Sun peste 2 ore si-mi zice alt omulet, care desi gaseste plangerea, nu stia despre ce e vb, deci iar trb sa vb cu el si dupa ce-i zic, si-aduce aminte ca nu este o pb noua si ca o concluzie, tehnicienii rds + clicknet = love si lucreaza la solutionarea pb -_-
wodoo17 Posted January 30, 2010 Posted January 30, 2010 am sunat la ratonii de la clicknet si raspunsul lor a fost: sunati peste 2 ore, facem o plangere acum. Sun peste 2 ore si-mi zice alt omulet, care desi gaseste plangerea, nu stia despre ce e vb, deci iar trb sa vb cu el si dupa ce-i zic, si-aduce aminte ca nu este o pb noua si ca o concluzie, tehnicienii rds + clicknet = love si lucreaza la solutionarea pb -_-vrajeala... asa fac pana isi revine singur netu
Tsu_Xing Posted January 30, 2010 Posted January 30, 2010 cel mai frumos e sa cauti nr de tel de la serviciu client ;;) incercati sa-l gasiti ;;)
Sly Posted January 30, 2010 Posted January 30, 2010 Eu când am probleme, nici nu mai sun. Odată m-au întrebat dacă curentul e în ordine. Le-am zis că nu am trifazic.
Sly Posted January 30, 2010 Posted January 30, 2010 Da, specialiştii lui Moş Crăciun...Acum băieţii mai au idei, măcar te mint frumos, dar fetele sunt toante rău. :|
Tsu_Xing Posted January 30, 2010 Posted January 30, 2010 pai la 8 a fost o tipa care mi-a zis ca face plangere si sa sun in 2 ore :)) de parca de la ora 8 la 10 sambata seara faceau astia ceva
Sly Posted January 30, 2010 Posted January 30, 2010 Resemnarea e cea mai bună soluţie. Trebuie să aştepţi să-şi revină singur, altfel te prostesc că ba ai viruşi, ba n-ai curent, ba e stricat calculatorul. Oricum, buba e de la tine, nu de la ei. Ei au servicii bune... =))
Tsu_Xing Posted January 30, 2010 Posted January 30, 2010 da... mai am 2-3 luni de abonament si ma mut pe rds -_- macar e mai ieftinG iar e pe toate conturile, nu ma pot conecta in joc ( daca merge) sa vad ce si cum