Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Lancelot

HHunterZ-Elite squad

Recommended Posts

Posted

am sunat la ratonii de la clicknet si raspunsul lor a fost: sunati peste 2 ore, facem o plangere acum. Sun peste 2 ore si-mi zice alt omulet, care desi gaseste plangerea, nu stia despre ce e vb, deci iar trb sa vb cu el si dupa ce-i zic, si-aduce aminte ca nu este o pb noua si ca o concluzie, tehnicienii rds + clicknet = love si lucreaza la solutionarea pb -_-

Posted

am sunat la ratonii de la clicknet si raspunsul lor a fost: sunati peste 2 ore, facem o plangere acum. Sun peste 2 ore si-mi zice alt omulet, care desi gaseste plangerea, nu stia despre ce e vb, deci iar trb sa vb cu el si dupa ce-i zic, si-aduce aminte ca nu este o pb noua si ca o concluzie, tehnicienii rds + clicknet = love si lucreaza la solutionarea pb -_-

vrajeala... asa fac pana isi revine singur netu

Posted

Eu când am probleme, nici nu mai sun. Odată m-au întrebat dacă curentul e în ordine. Le-am zis că nu am trifazic.

Posted

Da, specialiştii lui Moş Crăciun...Acum băieţii mai au idei, măcar te mint frumos, dar fetele sunt toante rău. :|

Posted

Resemnarea e cea mai bună soluţie. Trebuie să aştepţi să-şi revină singur, altfel te prostesc că ba ai viruşi, ba n-ai curent, ba e stricat calculatorul. Oricum, buba e de la tine, nu de la ei. Ei au servicii bune... =))

Posted

da... mai am 2-3 luni de abonament si ma mut pe rds -_- macar e mai ieftin

G iar e pe toate conturile, nu ma pot conecta in joc ( daca merge) sa vad ce si cum

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...