cyborgGod Posted January 30, 2010 Posted January 30, 2010 iar va ocupati cu prostii pe aici :)) asta cand astepti nota la exam :))
Tsu_Xing Posted January 30, 2010 Posted January 30, 2010 stateam eu asa si mi-am adus aminte de un event super tare pe al 2 lea db :) cand era o mica pb intre noi si zzbumi ^_^ Era spre sf db-ului si ei aveau cativa, mai multi bk full :) si a fost un event de war, nu aberatia aia pe care a facut-o murdoc de event ( p.s. putea sa faca soccer event fara goluri.. dar deh ) ERAM EU PE EVIL (MG FULL) AVEAM ELF FULL, ERA CIPO PE UN SM FULL, AVEAM UN BK FULL (sr de caps) si inca 1 mg full :) iar ei sm, elf si 3 bk full :) si le-am dat-o De ce? Pt ca am stiu sa jucam, cipone a stiut sa joace pe sm sa ne scoata cu teleport atunci cand aveam pb, elful stia cand sa dea buff si ice etc etc Asta inseamna sa joci atata vreme cu niste oameni impreuna ;)
Guest [alexa] Posted January 30, 2010 Posted January 30, 2010 :)) nu mai stiu, dar imi aduc aminte de certurile HH Zzzbumi :D
dev Posted January 30, 2010 Posted January 30, 2010 Ooo ... sa vezi tu razboaie cu Mafia ... ce-i cu Honey e ... copilarie :rofl2: ...