Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Lancelot

HHunterZ-Elite squad

Recommended Posts

Posted

Insist sa va potoliti!

Toti avem de suferit din cate vad ... de ce sa urlam in stanga si-n dreapta pentru warn down cand putem sta pe curu nostru fara warn? :)

Posted

Insist sa va potoliti!

Toti avem de suferit din cate vad ... de ce sa urlam in stanga si-n dreapta pentru warn down cand putem sta pe curu nostru fara warn? :)

true

alah :hail:

Guest GUNIT-MG
Posted

:))) ce avatar are alexa

Guest [alexa]
Posted

da :))

mie-mi place mult ala de la semnatura, de arata pumnu :))

Guest [alexa]
Posted

=))

banc:

Dupa ce a nascut copilul, sotia mea mi-a spus ca trebuie sa reducem drastic din cheltuieli. Am fost nevoit sa renunt la bere. Nu eram eu mare bautor, doar in weekend lingeam vreo 10-12 sticle. In fine, e istorie! Intr-o zi vine nevasta de la cumparaturi, si cand ma uit pe chitanta de la magazin, vad ca daduse 300 de lei pe farduri!

- Pai bine mai nevasta, eu am renuntat la bere, dar tu chiar la nimic?

Ea imi zice:

- Eu trebuie sa-mi cumpar farduri ca sa arat frumoasa in ochii tai! Ii zic si eu:

- Dar berea aia pentru ce crezi ca era?

Imagine IPB

Imagine IPB

Posted

' date='Jan 25 2010, 19:20' post='4686708']

=))

banc:

Dupa ce a nascut copilul, sotia mea mi-a spus ca trebuie sa reducem drastic din cheltuieli. Am fost nevoit sa renunt la bere. Nu eram eu mare bautor, doar in weekend lingeam vreo 10-12 sticle. In fine, e istorie! Intr-o zi vine nevasta de la cumparaturi, si cand ma uit pe chitanta de la magazin, vad ca daduse 300 de lei pe farduri!

- Pai bine mai nevasta, eu am renuntat la bere, dar tu chiar la nimic?

Ea imi zice:

- Eu trebuie sa-mi cumpar farduri ca sa arat frumoasa in ochii tai! Ii zic si eu:

- Dar berea aia pentru ce crezi ca era?

Imagine IPB

=)))) Imagine IPB

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...