Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Lancelot

HHunterZ-Elite squad

Recommended Posts

Posted

' date='May 9 2009, 09:40' post='3798658']

neata

uitati va cati au rr prematur http://www.linkmania.ro/forums/index.php?s...t&p=3797815

o varianta ar fi sa se puna vreo 10 insi si sa le calculeze lvl+rr real ( tinand cont de stats la lvl 1 + marlon facut la toti bk/elf/sm ... cei care n au facut marlonu vor avea cateva lvl mai putin ^^ ) oare s au gandit la asta?

Degeaba elite ... ca nu sta nici draq sa calculeze acu alea .. ori fac bd cu roll back pana pe 17 ori va fii wipe ... dar decat sa dea pana pe 17 roll back mai bine sa dea wipe si gata :| Si pe langa asta , dupa toti or sa zica ca au mancat fructe :|

@Neatza

Posted

Eu zic ca se chinuie , nu lasa srv asa .. Dar marea problema la srv asta este playerul nu srv . Ca noi facem din tantzar armasar , suntem exact ca pressa sau paparazzi ... intelegeti voi .

Important este ca ar trebuii playerii anuntzati ca la alte jocuri (ex:World of warcraft) cand srv este picat are pe forum/status Server status : Offline .. si tot asa , cred ca ar fii o idee super sa ne arate si noua pe forum caderea/revenirea servarului ..

Posted

si pe alte svre de mu este asa :P

Eh asta nu o mai stiu , eu nu am jucat pana la startul S1 de multa vreme deloc , nici pe link nici pe alte srv ca sa stiu . Oricum se pare ca a fost o prostie revenirea pe srv , pana acum doar am pierdut timpul :|

Posted

eu vreau sa-mi stiu viitorul mama omida, eu eu @-)

@Elite, cred ca da :P

@Dennys, macar sa se chinuie putin si sa faca asta :)

viitorul tau este foarte bun

iti vei recapata DL-ul si in plus vei avea full stats

PS. asta peste vreun an si ceva

Acuma iti vei face doar nervi, vei blestema, vei spune cuvinte frumoase unora , dar in final te vei apuca sa joci din nou :)

nu-i asa boierule ca ti-am zis lucuru sukare?

Posted

viitorul tau este foarte bun

iti vei recapata DL-ul si in plus vei avea full stats

PS. asta peste vreun an si ceva

Acuma iti vei face doar nervi, vei blestema, vei spune cuvinte frumoase unora , dar in final te vei apuca sa joci din nou :)

nu-i asa boierule ca ti-am zis lucuru sukare?

:naughty:

Posted

-=DennyS=-' date='May 9 2009, 09:57' post='3798684']

Degeaba elite ... ca nu sta nici draq sa calculeze acu alea .. ori fac bd cu roll back pana pe 17 ori va fii wipe ... dar decat sa dea pana pe 17 roll back mai bine sa dea wipe si gata :| Si pe langa asta , dupa toti or sa zica ca au mancat fructe :|

@Neatza

nu i asa greu

ma ofer voluntar daca e pana acolo si ar mai fi multi care s ar oferi

ce preferi ? o munca de vreo 8 ore si playeri multumiti ? sau rr bd / roll back si jumate de svr sa se lase?

Posted

ai dreptate Elite, dar eu chiar nu cred ca e bug

aceleasi probleme le-am intampinat pe alte servere de MU s1, s2, s3

la unele am fost si Mod/GM asa ca stiu cum sta treaba cu tabelele....

aici nu a fost bine securizat...

exista chiar un program facut de CISCO care e free :D si care testeaza pentru verificarea securitatii dar mai multe nu spun :)

Posted

ai dreptate Elite, dar eu chiar nu cred ca e bug

aceleasi probleme le-am intampinat pe alte servere de MU s1, s2, s3

la unele am fost si Mod/GM asa ca stiu cum sta treaba cu tabelele....

aici nu a fost bine securizat...

exista chiar un program facut de CISCO care e free :D si care testeaza pentru verificarea securitatii dar mai multe nu spun :)

eu nici nu m am gandit sa fi fost ceva bug

a fost mesterita treaba ...

oare au luat in calcul astia recalcularea lvl ului?

Posted

cine stie?!

oricum nu e usor de recuperat datele

problema e ca ar fi trebuit sa faca backup-uri si sa le trimita pe un alt storage, nu pe acelasi

asa nu ar fi fost probleme, la 3 zile macar fara sa ocupe spatiu pe storage si doar modificau arhiva deja existenta....

cand va fi cu bani atunci poti sa-i tragi de urechi, ar trebui sa nu uitam ca e free si cum tot ce e moaka in romania nu merge cum trebuie nu ar trebui sa ne asteptam nici aici sa functioneze ceva bine

Guest Marvin
Posted

ntz

eu zic ca au facut-o intentionat ca sa nu luam cs =)) =))

Posted

Guys, pana se face serverul asta, jucam pe un server in care dai reset la cateva ore :D? E serverul unui amic care a jucat pe linkmania, il stiti si voi: pizza :).

Guest Marvin
Posted

Guys, pana se face serverul asta, jucam pe un server in care dai reset la cateva ore :D? E serverul unui amic care a jucat pe linkmania, il stiti si voi: pizza :).

pune aici link :))

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...