Marijuanna Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 re revezi nab cand ai deschis topic la sugesti eu am sarit imediat in schimb eu team asteptat o luna >:P:))
Guest LOGOUT Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 ba esti prost ma? atat te intreb?dute frate de aici nu mai posta ne strici topicu , daka vrei sa te cerit fati un topic si certate singur akolonu mai vorbi urat cu mineaccidental mai citesc cateva topicuri de la Guildsexact cand se hotarase sa renunte la jigniri, provocari si alte prostii te-ai gandit tu ca ar fi mai bine sa ii bagi o replica "da bagabont" ?oricum de greselile tale gramaticale cred ca rade si cu curu'salutari celorlaltisalut cuc :DEsti cam chinuit ... degeaba vei posta ... nici asa nu ma cunosti ... tu inca faceai alte cele cand eu jucam!Esti foarte frustrat ... scoate-ti doua coaste! - cele spuse pentru nimeni ... a.k.a. ... "stilul!" :rofl2: Is frati si-s HH ambii ... asa ca ... vezi-ti de mierea ta ... domnu` "GM" nicaieri ...PS: Daca-mi iau si eu suspend ... e clar ... sa vad de la cine :rofl2:neinteresant' date='Jan 20 2010, 23:36' post='4667411']hai sa nu ne mai atacam ok ? nu i mai dati motive sa postezebuna idee@ cei din guildul/ topicul HH terminati ..nu faceti decat sa va faceti de ras raspunzand la provocari ieftine :)Cei care posteaza doar ca sa inflameze lucrurile..si care mai mult isi inchipuie ca pot sa jigneasca un gm /asistent fara sa suporte consecintele..se inseala..si asa mai folosesti acest user deoarece am incetat sa-ti mai suspend eu din usere dupa jignirile la adresa mea din plangerea pe care o stim amandoi.So ai pauza 20 de zile si pe asta.asa. si pentru ce mi-ai dat 20 de zile pe userul LOGIN?@hai neatza
Tsu_Xing Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 vai, c de lucruri am pierdut ieri :( :-<Cred ca o sa-mi schimb semnatura cu 1 mai "cu viata" :-<
Tsu_Xing Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 We are the best! that we are, that we are :) re alexa We are the best! that we are, that we are :) re alexa lag ^_^
Lanaya Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=ZeoKSKgIJ9s...resh+div-r-3-HM nu cred ca merge.. dar e prea tare =)) cautati captain planet theme screamo