Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Lancelot

HHunterZ-Elite squad

Recommended Posts

Posted

BOOM sincer fara pic de respect iti spun ca putin imi pasa de ce parerea aveai tu, tu si cei ca tine sunt singurele motive pentru care m-am lasat de jocul si serverul asta, de a sta cu prietenii cateva ore pe zi. M-a scarbit flegma si superioritatea voastra virtuala, motivele de a va da zei si alte impresii de prost gust. Asa ca am sa te rog sa-ti iei asa zisele tale insulte si sa le pui inapoi in cufarul cu jigniri care il ti frumos sub cheita.

Cat vine vorba de victimizarea ta si aceasta "rea vointa", daca te uiti bine eu am postat dupa voi acele "quoateuri" ca sa va fac sa va simtiti si cum arata din punctul de vedere a vizitatorilor, vad ca mi-am atins scopul.

@scuzele mele guildei HH pentru ca am adus in pragul usii lor acest circ de prost gust unde eu am fost master de marionete , iar papusile mele au fost acest doi copii. Dar dupa cum am spus precedent, am avut ceva de demonstrat si cu acest scop v-am scapat de inca un ghimpe in coasta. O zi buna :tiphat:

interpretandu-mi quotele in acelasi stil "flegmatic superior" m-ai jignit iar eu nu te-am atacat niciodata in nici un fel. daca nu mai joci, este problema ta. cum totdeauna omul cauta un vinovat pentru toate problemele si esecurile din viata lui (mai mult sau mai putin reala/virtuala), tu ne-ai gasit pe noi, cei din honey. ma bucur ca ti-ai gasit raspuns la problemele tale :)

PS: ai uitat sa schimbi userul. sau nu? :)

Posted

gata nu mai posta aici -_-

ok. (daca eram baiat rau spuneam ca-i un forum public si am voie sa postez unde vreau eu atata timp cat nu incalc regulamentul :P )

Posted

ok. (daca eram baiat rau spuneam ca-i un forum public si am voie sa postez unde vreau eu atata timp cat nu incalc regulamentul :P )

ba esti prost ma? atat te intreb?

dute frate de aici nu mai posta ne strici topicu , daka vrei sa te cerit fati un topic si certate singur akolo

Posted

ba esti prost ma? atat te intreb?

dute frate de aici nu mai posta ne strici topicu , daka vrei sa te cerit fati un topic si certate singur akolo

accidental mai citesc cateva topicuri de la Guilds

exact cand se hotarase sa renunte la jigniri, provocari si alte prostii te-ai gandit tu ca ar fi mai bine sa ii bagi o replica "da bagabont" ?

oricum de greselile tale gramaticale cred ca rade si cu curu'

salutari celorlalti

Posted

nu vreau mane

imi place despre tine ca folosesti aproape toate replicile mele originalule care esti :))

vorbeste frumos cu GM-ul tau, te rog frumos.

ti-am marcat cu rosu in primul quote. voi ma muscati de fund si dupa tot voi va simtiti scandalizati ca postez aici? :)

@nu uitati ca eu sunt GM la HHunterZ ;;)

Esti cam chinuit ... degeaba vei posta ... nici asa nu ma cunosti ... tu inca faceai alte cele cand eu jucam!

Te rugam insistent sa ne sugi pula tuturor celor din HONEY , si sa primesti cu multa dragoste toata "samanta" noastra fierbinte pe ochelarii tai magnifici .

Esti foarte frustrat ... scoate-ti doua coaste! - cele spuse pentru nimeni ... a.k.a. ... "stilul!" :rofl2:

interpretandu-mi quotele in acelasi stil "flegmatic superior" m-ai jignit iar eu nu te-am atacat niciodata in nici un fel. daca nu mai joci, este problema ta. cum totdeauna omul cauta un vinovat pentru toate problemele si esecurile din viata lui (mai mult sau mai putin reala/virtuala), tu ne-ai gasit pe noi, cei din honey. ma bucur ca ti-ai gasit raspuns la problemele tale :)

Is frati si-s HH ambii ... asa ca ... vezi-ti de mierea ta ... domnu` "GM" nicaieri ...

PS: Daca-mi iau si eu suspend ... e clar ... sa vad de la cine :rofl2:

Posted

@ cei din guildul/ topicul HH terminati ..nu faceti decat sa va faceti de ras raspunzand la provocari ieftine :)

Cei care posteaza doar ca sa inflameze lucrurile..si care mai mult isi inchipuie ca pot sa jigneasca un gm /asistent fara sa suporte consecintele..se inseala..si asa mai folosesti acest user deoarece am incetat sa-ti mai suspend eu din usere dupa jignirile la adresa mea din plangerea pe care o stim amandoi.So ai pauza 20 de zile si pe asta.

Posted

@ cei din guildul/ topicul HH terminati ..nu faceti decat sa va faceti de ras raspunzand la provocari ieftine :)

Cei care posteaza doar ca sa inflameze lucrurile..si care mai mult isi inchipuie ca pot sa jigneasca un gm /asistent fara sa suporte consecintele..se inseala..si asa mai folosesti acest user deoarece am incetat sa-ti mai suspend eu din usere dupa jignirile la adresa mea din plangerea pe care o stim amandoi.So ai pauza 20 de zile si pe asta.

Vorbeai de cineva? Nu stiam nimica despre PERSOANE implicate :rofl2: ...

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...