Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Lancelot

HHunterZ-Elite squad

Recommended Posts

Posted

Te rugam insistent sa ne sugi pula tuturor celor din HONEY , si sa primesti cu multa dragoste toata "samanta" noastra fierbinte pe ochelarii tai magnifici .

P.S: Iti iubim chelia ta deasa , virginule :hug:

Si daca iti spun ca nu sunt frate-miu ce faci? Va bagati in colt si incepeti sa plangeti ca niste copii ce sunteti? Vad ca mesajul meu v-a atins o coarda sensibila, poate v-ati si simtit mai mult decat ma asteptam, iar ca atare jignirile voastre ma afecteaza la fel de mult ca si cum as vedea un cocalar ce se da tare in gura pe un post TV.:)) Cred ca am spus destul scumpi. :-*

Posted

Te rugam insistent sa ne sugi pula tuturor celor din HONEY , si sa primesti cu multa dragoste toata "samanta" noastra fierbinte pe ochelarii tai magnifici .

Chiar asa disperat esti incat sa ai fantezii de genul cu un barbat? :blink: hai ma... sau esti fetita? ;;)

Posted

Vedeti? Asa imi place, cand recunosc adevarul si nu cer prea multe de la viata lor reala, acolo e grele. :right:

credeam ca tot creierul ramasese la tine (fractu n-are deloc) dar se pare ca m-am inselat. v-a fost distribuit in mod proportional de catre mama natura. va urez sa-l purtati cu placere, mandrie si sa-l aratati la toata lumea (ca va lipseste)

@o sa incetez sa mai postez in topicul asta, dar daca mai vad nick-ul meu pe aici, sau vreo aluzie la mine sau la alianta mea o sa o consider "rea vointa" din partea voastra si voi reactiona poate mai rau decat colegul meu de mai sus. nu ma doare mana sa-mi fac cate 2 usere pe zi, sa-mi caut 2-3 proxy-uri si sa imi fac de cap pe aici.

over and out :)

Posted

Chiar asa disperat esti incat sa ai fantezii de genul cu un barbat? :blink: hai ma... sau esti fetita? ;;)

Ar trebui scris mare pe forum:interzis fetitelor sub 14 ani .....SE VARUIESTE PASTRATI DISTANTA SA NU SARA IN OCHI!!!!!!

credeam ca tot creierul ramasese la tine (fractu n-are deloc) dar se pare ca m-am inselat. v-a fost distribuit in mod proportional de catre mama natura. va urez sa-l purtati cu placere, mandrie si sa-l aratati la toata lumea (ca va lipseste)

@o sa incetez sa mai postez in topicul asta, dar daca mai vad nick-ul meu pe aici, sau vreo aluzie la mine sau la alianta mea o sa o consider "rea vointa" din partea voastra si voi reactiona poate mai rau decat colegul meu de mai sus. nu ma doare mana sa-mi fac cate 2 usere pe zi, sa-mi caut 2-3 proxy-uri si sa imi fac de cap pe aici.

Cum poti fii asa disperat ma?=))))) =)) =)) =)) =)) Pfaoleu:)))

Posted

Ce comic esti baiatu' Imagine IPB

Posted

BOOM sincer fara pic de respect iti spun ca putin imi pasa de ce parerea aveai tu, tu si cei ca tine sunt singurele motive pentru care m-am lasat de jocul si serverul asta, de a sta cu prietenii cateva ore pe zi. M-a scarbit flegma si superioritatea voastra virtuala, motivele de a va da zei si alte impresii de prost gust. Asa ca am sa te rog sa-ti iei asa zisele tale insulte si sa le pui inapoi in cufarul cu jigniri care il ti frumos sub cheita.

Cat vine vorba de victimizarea ta si aceasta "rea vointa", daca te uiti bine eu am postat dupa voi acele "quoateuri" ca sa va fac sa va simtiti si cum arata din punctul de vedere a vizitatorilor, vad ca mi-am atins scopul.

@scuzele mele guildei HH pentru ca am adus in pragul usii lor acest circ de prost gust unde eu am fost master de marionete , iar papusile mele au fost acest doi copii. Dar dupa cum am spus precedent, am avut ceva de demonstrat si cu acest scop v-am scapat de inca un ghimpe in coasta. O zi buna :tiphat:

Posted

BOOM sincer fara pic de respect iti spun ca putin imi pasa de ce parerea aveai tu, tu si cei ca tine sunt singurele motive pentru care m-am lasat de jocul si serverul asta, de a sta cu prietenii cateva ore pe zi

Me 2 :)

Posted

"rea vointa" din partea voastra

Cine a inceput primu cu rea vointa ? Nu cumva tu dupe items , jigniri , macho pe la Siege-uri.Pentru ce ai furat numele clanului nu cu "rea vointa" ? :blink: sau era cu buna vointa

si voi reactiona poate mai rau decat colegul meu de mai sus. nu ma doare mana sa-mi fac cate 2 usere pe zi, sa-mi caut 2-3 proxy-uri si sa imi fac de cap pe aici.

vai vai , ce ne facem vei face ca un caine turbat in topicul nostru , spume la gura ... ia o glucoza , trece.

si plm mi se rupe de tine , atacuri la persoana si cacaturi de genu si admini nu iau nicio masura , tot timpu noi primim warnuri si cacaturi de genu iar ei sunt 'neputinciosi' nu pot face nimic , fii serios.

poti folosi nshpe usere pentru asta noi iti oferim un covrig cu gaura , roade-l

Posted

Stile - 30 zile pt limbajul de mahala

Orice post in care x mai ataca pe y din alianta adversa va fii sanctionat. Pastrati totusi anumite limite ale bunului simt, e valabil si pentru topicul celor din HONEY.

Posted

Tyrexele si pe boom ca foloseste un limbaj de mahala de cand i-a venit prostia asta in cap cu HHunterS-ul lui nu-l sanctionezi???

S-au a fost provocat? mda......

Posted

Sa ma injurati voi pe mine, dar eu in curand va las fara topic. Lasati-o dacu de treaba, vreti sa ma rog de voi sa incetati? Cum se calmeaza spiritele incepe tsu sa bata apropo de unii din honey. Evident ca aia vin si va mascaresc aici, si se ajunge asa. Atunci, veti avea closed la urmatoarea faza. Deja v-am spus de nu stiu cate ori si tot ma ignorati.

Posted

Tyrexele si pe boom ca foloseste un limbaj de mahala de cand i-a venit prostia asta in cap cu HHunterS-ul lui nu-l sanctionezi???

S-au a fost provocat? mda......

N-am stat analizez reply-urile, am primit o sesizare ca stile a injurat si l-am sanctionat.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...