cyborgGod Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 Bleah nu-mi place placinta cu dovleac bleah
Marijuanna Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 Bleah nu-mi place placinta cu dovleac bleahmie imi place :x cand o termini sami zici thora :X
cyborgGod Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 Fratele mai mic a lui Ryuk va Dedica:http://www.youtube.com/watch?v=49fIDR7UO7kYeahh^^
dev Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 Thora ... de pe unde esti ca urmeaza crimele de la ora 5 ... poate te vedem live facand placinta :rofl2:
Arwen_elf Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 :))Ma chinui sa fac o placinta cu dovleac. Da domnu sa nu dau foc la casa :))domnul sa fie cu tine =))
_alexa_ Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 :rofl1: ms ms ca-mi sunteti alaturi :rofl1: nu mi-a iesit aluatul :-< here we go again....
uLise Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 =)) haules baulesArwen, ingnora-l :))neatza :DAzi am pleznit peste ochi un pustan de maxim 14 ani :)). Mergeam pe trotuar, erau 3, ocupau tot spatiul si nu puteam trece de ei. Zic o data: "Pardon!". Nimic. Zic a doua oara, iar nimic, si a treia oara tip mai tare Pardoooon :)). Se intoarce unu din ei si: "Ce vrei fah?" :slap: :rofl1:X-14ani: Ce vrei fah ? fah in pui mey nu vezi ca miros a spray :lol:Alexa: Ka me ha me a wayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyPlacinta cu dovleac , pffaleu ai mananca dar mie nu-mi place :-<
_alexa_ Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 scoate dintr-o carte de bucate :)am scos, dar se pare ca trebuie ceva mai mult de o reteta... trebuie sa mai fac cooking skills :))
Tsu_Xing Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 da, nici tsu nu prea inghite placinta de dovleac, e prea dulce :s
LOGIN Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 re re guys si fetele mele ( garone + boom)bum explodeaza de aici ;)nu vreau maneboom, copycat mic ce esti, ce sa faci? Lasa, te las in sa te manifesti.imi place despre tine ca folosesti aproape toate replicile mele originalule care esti :))ba da marsh ma din topicu asta ca mam saturat de tine :angry1: :angry1: :angry1: :angry1: dute draqu la gara si canta la acordeon si lasane draqu in pace :violent: :slap:vorbeste frumos cu GM-ul tau, te rog frumos. Ma boom lasa-ne ma omule....esti culmea....a fost multa liniste pana acum,iar cauti cearta?...Da-o dreq de treabati-am marcat cu rosu in primul quote. voi ma muscati de fund si dupa tot voi va simtiti scandalizati ca postez aici? :)@nu uitati ca eu sunt GM la HHunterZ ;;)
dvL Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 Salut boom , as putea sa intru si eu in guildul tau ... te rog ? :rofl2:
LOGIN Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 Salut boom , as putea sa intru si eu in guildul tau ... te rog ? :rofl2:nu mai fac recrutari mane. sorry
dvL Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 nu mai fac recrutari mane. sorryHai ma mane ne stim de atat timp , de ce esti rau ? dar pot sa postez si eu in topicul tau ?
-GUNIT- Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 aa acu vad ca a postat boom aici :( asta explica putoarea
LOGIN Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 Hai ma mane ne stim de atat timp , de ce esti rau ? dar pot sa postez si eu in topicul tau ?bine, hai ca te iau. o sa ai o perioada de test member. sper sa te porti frumos.aa acu vad ca a postat boom aici :( asta explica putoareavrei X?
-GUNIT- Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 stiu ca vrei neaparat sa faci parte din HH :( dar nu te primim... asa ca vezi`ti de mierea ta si nu mai posta aici
-TsuTzi- Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 Salut boom, facem acum "jmecheria" noastra de copili infantili asa ca sa-i provocam? Nu ca le-ar pasa de niste copii ca noi prea mult. :)) Da mane, facem. Si asa jocul asta a ajuns un stil de viata pentru noi, iar daca ei nu se amuza pe seama noastra atunci hai sa le aratam noi de ce putem face ca sa rada mai tare. :cool2: Vedeti? Asa imi place, cand recunosc adevarul si nu cer prea multe de la viata lor reala, acolo e grele. :right: