Tsu_Xing Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 boom, copycat mic ce esti, ce sa faci? Lasa, te las in sa te manifesti.
_alexa_ Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 =)) haules baulesArwen, ingnora-l :))neatza :DAzi am pleznit peste ochi un pustan de maxim 14 ani :)). Mergeam pe trotuar, erau 3, ocupau tot spatiul si nu puteam trece de ei. Zic o data: "Pardon!". Nimic. Zic a doua oara, iar nimic, si a treia oara tip mai tare Pardoooon :)). Se intoarce unu din ei si: "Ce vrei fah?" :slap: :rofl1:
Marijuanna Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 iar te bagi aiurea, si apoi te duci la ground ca vezi doamne ma iau de tine. atata timp cat nu iti sunt adresate reply-urile mele te rog sa le ocolesti.ba da marsh ma din topicu asta ca mam saturat de tine :angry1: :angry1: :angry1: :angry1: dute draqu la gara si canta la acordeon si lasane draqu in pace :violent: :slap:
cyborgGod Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 iar te bagi aiurea, si apoi te duci la ground ca vezi doamne ma iau de tine. atata timp cat nu iti sunt adresate reply-urile mele te rog sa le ocolesti. Ma boom lasa-ne ma omule....esti culmea....a fost multa liniste pana acum,iar cauti cearta?...Da-o dreq de treaba
Marijuanna Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 ce nervos e fenchi boi :Dbuna :P@pai ma enerveaza se baga aiurea in seamaolla cf ? ;;) :-*
_alexa_ Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 :))Ma chinui sa fac o placinta cu dovleac. Da domnu sa nu dau foc la casa :))