Guest puff Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 mai si dormiti mai din cand in cand :)):beer: NTZ
Cafeniul Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 Neata, imi spune si mie cineva cum as putea sa imi blochez contul pana imi rezolv problemele ? se pare ca cineva mi-a schimbat pass-ul ma rog nu asta e important la ora actuala, important e sa nu ma vad pe la plangeri.EDIT: Mai multe detalii la topicul guildei "zohan", momentan caut pe forum cum sa imi blochez acc cat mai repede.
Cafeniul Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 Am vb acuma cu ija, i-am trimis datele. A fost foarte rapid avand in vedere ca i-am adresat intrebarea acum 20 de minute (maxim). Ma rog, acuma sa vad cum sa fac sa imi recuperez contul (sper sa fie o gluma proasta facuta de acei amici/"amici").
Horica! Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 vdragosh Re:Elo, Astazi, 13:58Delete Post Quote PostMU AdministratorGroup IconMesaje: 774Inscris: 22-December 08 CITATDaca esti on imi spui te rog pe ce email a fost facut contul de forum TheWizz ? ..este al meu si am uitat emailul ... multumesc tongue.gifsalutNU Uitati raspuns :D
Guest -Jafar- Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 Singurul lucru pe care tre sa-l stii e adresa de mail :) Daca pe aia nu o stii, nu primesti nimic :@all Salutam HH! ;)