iar am luat suspend Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 hello spartani mei :)nu prea am postat zilele astea , am avut oleaca de treaba si oleaca de matematica ^_^boom da dovada de materie cenusie si nu mai posta in topicul asta , n-am chef sa mai vad magarii aici ( vorbesc la modul serios ca si asa m-am saturat de scandal and shit , ca iarasi vin aia 2 nubi bonito si celalalt si ma plictisesc )mersi pentru intelegere boom.daca v-as stalci numele in topicul nostru sigur ati sari ca gastele cu reply-uri p'acolo. pana in momentu de fatza nu v-am provocat in nici un fel. nu postez cu tenta de scandal. daca asta interpretati voi, este problema voastra :D
[EliTe] Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 crezi ca n avem altceva de facut decat sa ne uitam in topicu vostru sa vedem daca vorbiti despre noi ?
Guest puff Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 daca v-as stalci numele in topicul nostru sigur ati sari ca gastele cu reply-uri p'acolo. pana in momentu de fatza nu v-am provocat in nici un fel. nu postez cu tenta de scandal. daca asta interpretati voi, este problema voastra :D :ceuameni: :gives: a si inca una :tiphat: :))
iar am luat suspend Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 ' date='Jan 9 2010, 02:30' post='4624379']crezi ca n avem altceva de facut decat sa ne uitam in topicu vostru sa vedem daca vorbiti despre noi ?si marmota...?
Guest puff Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 si marmota...?te impacheta pe tn in staniol :nanana: iesi afara ca strici armonia din camera :violent: @ :tiphat: alexa
Fanky Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 am vb q vecinamiu a zis ca daka e acasa ma duc la el sa intru la cs dar nu stiu sigur nu porimit nimic:|
Guest hain Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 hello spartani mei :)nu prea am postat zilele astea , am avut oleaca de treaba si oleaca de matematica ^_^boom da dovada de materie cenusie si nu mai posta in topicul asta , n-am chef sa mai vad magarii aici ( vorbesc la modul serios ca si asa m-am saturat de scandal and shit , ca iarasi vin aia 2 nubi bonito si celalalt si ma plictisesc )mersi pentru intelegere boom.sa imi suji pula si mie si lui bonito.. ti-ai cerut voie sa vb ma fraiere? boramas pula pe nasul tau ala cash..
Fanky Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 ' date='Jan 9 2010, 11:00' post='4624931']iesi si tu la o bere lasa vecinunu nu , nu mai am voie sa beau :)) (apa) =))
bunny Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 bai, si si-a pierdut poney jumatate din casa din k6 :(Si zici ca nu tu incepi. Hai ma tsu, ce dracu, chiar atragi scandal. Cum sa nu te-astepti sa nu vina nimeni sa se ia de tine? >__< neataLE: btw, hain, 20 de zile.Orice atragere de genul la scandal, o voi sanctiona. Plus de asta voi sanctiona si pe cei care nu ignora si trebuie sa dea reply chiar daca m-am ocupat eu de ei. Treaba voastra, eu m-am saturat de voi cu certurile astea, daca asa vreti, asa facem.
Fanky Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 neatza bunny lasa pe tsu e suparat :D :))my page ^^^^
Tsu_Xing Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 bine domne, tsu o sa ingore poneyul -_____- In other news :) azi e cs :P