Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Lancelot

HHunterZ-Elite squad

Recommended Posts

Posted

hello spartani mei :)

nu prea am postat zilele astea , am avut oleaca de treaba si oleaca de matematica ^_^

boom da dovada de materie cenusie si nu mai posta in topicul asta , n-am chef sa mai vad magarii aici ( vorbesc la modul serios ca si asa m-am saturat de scandal and shit , ca iarasi vin aia 2 nubi bonito si celalalt si ma plictisesc )

mersi pentru intelegere boom.

daca v-as stalci numele in topicul nostru sigur ati sari ca gastele cu reply-uri p'acolo. pana in momentu de fatza nu v-am provocat in nici un fel. nu postez cu tenta de scandal. daca asta interpretati voi, este problema voastra :D

Posted

daca v-as stalci numele in topicul nostru sigur ati sari ca gastele cu reply-uri p'acolo. pana in momentu de fatza nu v-am provocat in nici un fel. nu postez cu tenta de scandal. daca asta interpretati voi, este problema voastra :D

:ceuameni: :gives: a si inca una :offtopic: :tiphat: :))

Posted

si marmota...?

te impacheta pe tn in staniol :nanana:

iesi afara ca strici armonia din camera :violent:

@ :tiphat: alexa

Posted

hello spartani mei :)

nu prea am postat zilele astea , am avut oleaca de treaba si oleaca de matematica ^_^

boom da dovada de materie cenusie si nu mai posta in topicul asta , n-am chef sa mai vad magarii aici ( vorbesc la modul serios ca si asa m-am saturat de scandal and shit , ca iarasi vin aia 2 nubi bonito si celalalt si ma plictisesc )

mersi pentru intelegere boom.

sa imi suji pula si mie si lui bonito.. ti-ai cerut voie sa vb ma fraiere? boramas pula pe nasul tau ala cash..

Posted

bai, si si-a pierdut poney jumatate din casa din k6 :(

Si zici ca nu tu incepi. Hai ma tsu, ce dracu, chiar atragi scandal. Cum sa nu te-astepti sa nu vina nimeni sa se ia de tine?

>__< neata

LE: btw, hain, 20 de zile.

Orice atragere de genul la scandal, o voi sanctiona. Plus de asta voi sanctiona si pe cei care nu ignora si trebuie sa dea reply chiar daca m-am ocupat eu de ei. Treaba voastra, eu m-am saturat de voi cu certurile astea, daca asa vreti, asa facem.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...