Arwen_elf Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 ooo neatza master tsu unii la facultate unii la birou ...dar unde-s restul care erau la spam mai devreme
Fanky Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 ^_^toni xD te rog eu intra si u pe cont la mine si fa trade q Bulaneitor :D ii dai pohu ala pe armura th lk dd hp te rog
Tsu_Xing Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 bai, si si-a pierdut poney jumatate din casa din k6 :(
iar am luat suspend Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 bai, si si-a pierdut poney jumatate din casa din k6 :(auzi la poney: "mandria" ce oameni :)pai astea au fost cuvintele voastre in momentul cand ati prins spotu ala. tocmai de asta le-am pus intre ghilimele. :)
Guest biili Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 pai astea au fost cuvintele voastre in momentul cand ati prins spotu ala. tocmai de asta le-am pus intre ghilimele. :)doh boom... veziti de ale tale sincer nu stiu de ce tot postezi peacilea... inteleg ca esti un fan dar incearca sa te stapanesti...
uLise Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 hello spartani mei :)nu prea am postat zilele astea , am avut oleaca de treaba si oleaca de matematica ^_^boom da dovada de materie cenusie si nu mai posta in topicul asta , n-am chef sa mai vad magarii aici ( vorbesc la modul serios ca si asa m-am saturat de scandal and shit , ca iarasi vin aia 2 nubi bonito si celalalt si ma plictisesc )mersi pentru intelegere boom.