Guest TsuEU Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 hop si eu, la facultate, dar nu am id de joc sa intru sa spionez :)Ma bag si eu putin in topicul vstru ,al lui boom,al cui dracu e, sa va zic doua vorbe.@Tsu ,esti singurul de aici care a dat bani pentru MU si tot tu zici ca nu-ti pasa , de ce minti ??@Perlo ,e grele unele pentru baieti ,explica-le babeste ,poate vor intelege@@ce sa va fac,e un joc,ne jucam cu bune cu rele , nu conteaza cum joci, ca stai afk ,ca stai on,conteaza rezultatele pana la urma...P.S. totul a inceput de la sarbatoritul vostru de azi,sa nu uitati asta,restul sunt urmari,victime colaterale,bla bla bla,intelegeti voi.Hai sanatate si zmeii de bucuresti,chiar mi-ar face placere sa va revad ca pe forum nimeni nu va intrece ,dar la o bere cine ,o sticla de vin,un pahar de whisky va bagati ??cine a dat bani pe mu? =)) daca te referi la rere =)) am avut set deoarece eram GM =)) P.S. deci in RL daca bei pana ajungi sub masa esti cineva, daca nu... nu? =)) Hai kp@
Guest Bagaje de mana Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 hop si eu, la facultate, dar nu am id de joc sa intru sa spionez :)cine a dat bani pe mu? =)) daca te referi la rere =)) am avut set deoarece eram GM =)) P.S. deci in RL daca bei pana ajungi sub masa esti cineva, daca nu... nu? =)) Hai kp@si seal tot moca :-??iar cu bautura am specificat , "o" "un"
Lancelot Posted January 6, 2010 Author Posted January 6, 2010 cei care posteaza doar ca sa mai puna paie pe foc si sa se mai bage un pic in seama sunt rugati sa o faca in alta parte ( se stiu ei care sunt)La fel cei din HH nu va mai vaicariti :) facts are facts..cu mai multa atentie nu se ajungea aici. Lasati-i in pace pe cei care au placeri de astea si nu le mai dati satisfactie :)
uLise Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 sry lance dar eu nu am pus paie pe foc sau sa fi inceput scandalul.
uLise Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 tu sa taci ca mai era oleaca si puneai deja si gaz sa arda mai shukar
wodoo17 Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 Voodoo - (te sparg , te rup, te`ndoi) Gunit - :blink: (vudule ai mancat de pe jos?) Thora - :nanana: (g, esti gelos ca are pistol) Tsu - :whistle: (aveti grija sa nu va faca preluare)
_alexa_ Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 tu sa taci ca mai era oleaca si puneai deja si gaz sa arda mai shukar :rofl1:
[EliTe] Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 sry lance dar eu nu am pus paie pe foc sau sa fi inceput scandalul.tu te incadrezi in randu 2 ^^
wodoo17 Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 multumesc pt apreciere arwencoedit: CEE TRUEEEEEE