Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Lancelot

HHunterZ-Elite squad

Recommended Posts

Posted

hop si eu, la facultate, dar nu am id de joc sa intru sa spionez :)

Ma bag si eu putin in topicul vstru ,al lui boom,al cui dracu e, sa va zic doua vorbe.

@Tsu ,esti singurul de aici care a dat bani pentru MU si tot tu zici ca nu-ti pasa , de ce minti ??

@Perlo ,e grele unele pentru baieti ,explica-le babeste ,poate vor intelege

@@ce sa va fac,e un joc,ne jucam cu bune cu rele , nu conteaza cum joci, ca stai afk ,ca stai on,conteaza rezultatele pana la urma...

P.S. totul a inceput de la sarbatoritul vostru de azi,sa nu uitati asta,restul sunt urmari,victime colaterale,bla bla bla,intelegeti voi.

Hai sanatate si zmeii de bucuresti,chiar mi-ar face placere sa va revad ca pe forum nimeni nu va intrece ,dar la o bere cine ,o sticla de vin,un pahar de whisky va bagati ??

cine a dat bani pe mu? =)) daca te referi la rere =)) am avut set deoarece eram GM =))

P.S. deci in RL daca bei pana ajungi sub masa esti cineva, daca nu... nu? =)) Hai kp@

Guest Bagaje de mana
Posted

hop si eu, la facultate, dar nu am id de joc sa intru sa spionez :)

cine a dat bani pe mu? =)) daca te referi la rere =)) am avut set deoarece eram GM =))

P.S. deci in RL daca bei pana ajungi sub masa esti cineva, daca nu... nu? =)) Hai kp@

si seal tot moca :-??

iar cu bautura am specificat , "o" "un"

Posted

cei care posteaza doar ca sa mai puna paie pe foc si sa se mai bage un pic in seama sunt rugati sa o faca in alta parte ( se stiu ei care sunt)

La fel cei din HH nu va mai vaicariti :) facts are facts..cu mai multa atentie nu se ajungea aici. Lasati-i in pace pe cei care au placeri de astea si nu le mai dati satisfactie :)

Posted

Voodoo - :gun: (te sparg , te rup, te`ndoi)

Gunit - :blink: (vudule ai mancat de pe jos?)

Thora - :nanana: (g, esti gelos ca are pistol)

Tsu - :whistle: (aveti grija sa nu va faca preluare)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...