Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Lancelot

HHunterZ-Elite squad

Recommended Posts

Posted

Nu inteleg de ce atata cearta cand am facut niste greseli mai mari ca noi.

In primul rand a gresit Gunit cand i-a dat lui boom acces pe forumul HH, apoi cand am cerut preluarea si a postat-o tot la noi pe forum, T2bus a vazut-o si nu a cerut sa-i stearga contul de pe forum si nici nu a anuntat pe nimeni ca boom e in zona, la noi acasa si ne poate face rau.

Iar cea mai mare greseala a facut-o Tsu cand a postat ora la care sparge guilda. I-am servit-o la nas! Nu bag mana in foc ca noi nu faceam la fel, este enemy, cum sa nu ne loveasca daca poate, e prost?!

Acuma guilda are un pret pe care noi o sa-l platim fie ca vrem fie ca nu, ori plateste alianta ca ramane fara guilda, ori plateste Tsu cerand-o inapoi.

Tsu, esti gm de ally si trebuia sa te gandesti inainte ca asta cere sacrificii.

Cu castelul am facut la fel, nu am fost in stare sa avem grija de holderii nostri si au iesit cu gramada din alianta. Noi ce am facut? Am dat cu pro la caractere non-rr pana ne-am umplut si acuma vrem castel. Putem sa avem noi strategiile lui peste ca daca nu avem cu cine tot degeaba.

Nu iau apararea nimanui ci doar mi-am spus parerea cu care nu trebuie sa fie de acord nimeni! Sper ca pe viitor sa ne gandim de doua ori inainte de a face ceva si sa comunicam mai mult.

Sunt sigura ca suntem capabili de mai mult.

Perla

Posted

limbajul colorat il folosim intre noi. nu la adresa voastra. asta e diferenta dintre topicul nostru si topicul vostru :)

Da ... la voi e curcubeu ... nu color ... ca n-aveti 16M de culori :rofl2:

In primul rand a gresit Gunit cand i-a dat lui boom acces pe forumul HH, apoi cand am cerut preluarea si a postat-o tot la noi pe forum, T2bus a vazut-o si nu a cerut sa-i stearga contul de pe forum si nici nu a anuntat pe nimeni ca boom e in zona, la noi acasa si ne poate face rau.

Iar cea mai mare greseala a facut-o Tsu cand a postat ora la care sparge guilda. I-am servit-o la nas! Nu bag mana in foc ca noi nu faceam la fel, este enemy, cum sa nu ne loveasca daca poate, e prost?!

Acuma guilda are un pret pe care noi o sa-l platim fie ca vrem fie ca nu, ori plateste alianta ca ramane fara guilda, ori plateste Tsu cerand-o inapoi.

Cu castelul am facut la fel, nu am fost in stare sa avem grija de holderii nostri si au iesit cu gramada din alianta. Noi ce am facut? Am dat cu pro la caractere non-rr pana ne-am umplut si acuma vrem castel. Putem sa avem noi strategiile lui peste ca daca nu avem cu cine tot degeaba.

Nu iau apararea nimanui ci doar mi-am spus parerea cu care nu trebuie sa fie de acord nimeni! Sper ca pe viitor sa ne gandim de doua ori inainte de a face ceva si sa comunicam mai mult.

Perla

Sarumana :D

Guest TotTsu
Posted

perla, cei care au iesit, nu a fost vina mea, ai vazut ca am incercat sa-i aduc inapoi odata cu refacerea HH-ului, pe unii am reusit, pe altii nu ( ex willow, kobe, fanta) In acelasi timp, trb sa sesizezi un aspect: MU e un joc boring sau poate sa devina, iar la exp mic, este greu sa te ti de mu, deci poate unii care au iesit s-au plictisit :)

Despre cei cu non-rr, sau 1-2-3 rr :) Daca am cu cine vb nr derr-uri este irelevant, pt mine cs-ul este important, dar daca la fiecare cs, ajung sa vad ca macar am incercat sa-l luam si ne-am descurcat cat de cat, este suficient, pt mine inseamna un cs reusit :P Nu am de gand sa ajung ca nubu de alexey care din 3 propozitii, 1 e cu: "visati la cs, visati la camera, va dam poze din camera/lot" Ca pana la urma ce castig daca suntem guilda castigatoare, inafara de o oarecare satisfactie...?

Pt mine cs-ul o sa merite, cand o sa vad mai multe aliante participand la cs, 2 aliante batandu-se am vazut si pe svre cu 50 de oameni si nu e fun. Placerea cs-ului am simtit-o pe un svr abia rr-it, cu 350 de jucatori unde la cs au fost 4 aliante si fiecare s=a batut pt castel, ala cs, nu radierele astea care daca te omoara la cs se simt zei si vin cu flameuri apoi ca sunt cei mai tari ca au un lucru fictiv intr-un joc -_-

P.S. boom, oare ce am scris aici arata ca iau jocul prea serios? Sa-ti spun ca eu din acest db, am jucat pana la 3 rr, si m-am reapucat in decembrie? Sau ca sunt afk 80% din timp? Daca tot zici ca maconsuma acest joc, uita-te la ce ore esti tu activ in joc si cand sunt eu ;;)

Guest TotTsu
Posted

nu ulise, nu ai atatea chestii, poate e mai misto fara cs ca nu apar atatia ratoni, dar toate add-onurile astea, sunt bune :P

Posted

nu ulise, nu ai atatea chestii, poate e mai misto fara cs ca nu apar atatia ratoni, dar toate add-onurile astea, sunt bune :P

daaaa :wub: am infinity arrow :dance:

@Perla: chiar trebuia sa fie secret de stat ca refacea Tsu guilda, astfel incat sa ne pazim de pandarii ca boombastic? Tu nu vezi ca asta se crede in filmele cu spionaj :))? A fost chiar asa mare tentatia si nu a rezistat? Nu noi ne-am facut de ras ca am fost neatenti, pentru ca in general nu jucam murdar, si nu ne-am gandit si la posibilitatea asta, ci el, ca a dovedit ca ii lipseste absolut orice urma de fair-play, si ca alta placere chiar nu are. Trist :)

Posted

Perla

perla, eu nu i`am dat acces la boom pe forumul nostru :)

Posted

@boom, sau poate ce vroiam sa zic e ca fiecare scrie ce vrea in topicul lui iar atat timp cat nu se baga tampoane ca tine, nu apar probleme

P.S. imi place ca ne citesti topicul, esti fanul numarul 1 se pare

iar jignesti ca paesanul. atata timp cat se discuta despre mine, ma priveste.

you're pro or you're noob

ideea este ca nu e frumos sa pandesti , cum pandesc tzatzele la tara stau la gard si survoleaza trecerea. dar ma rog fiecare face ce vrea pe forumul asta public. eu de 2 ori am fost la voi in topic la inceput parca , m-am uitat si pe urma am ignorat , tu nu poti , nu te poti abtine.

ignora ma boom lasa-ne pe noi astia din HHunter S si barfeste in topicul honey iti doresc ce-mi doresti :tiphat:

neinteresant. atata timp cat e forum public, citesc unde vreau, si cat vreau. ca sa nu mai spun ca pot sa postez neconditionat de nimeni atata timp cat respect regulamentul. hai p@

Perla

lasa-i dana, nu vezi ca ei tot timpul continua sa caute un vinovat pentru toate greselile care le-au comis dar nu se uita in oglinda. ba dau vina pe noi pentru prostia lor, ba dau vina pe admini, ba dau vina pe "spioni" vezi doamne, ba arunca vina de la unu la altul.

P.S. boom, oare ce am scris aici arata ca iau jocul prea serios? Sa-ti spun ca eu din acest db, am jucat pana la 3 rr, si m-am reapucat in decembrie? Sau ca sunt afk 80% din timp? Daca tot zici ca maconsuma acest joc, uita-te la ce ore esti tu activ in joc si cand sunt eu

esti un smecher. imi place ca tu comentezi iar ca paesanu si habar n-ai despre ce vorbesti :) oricum mie mi se pare amuzant cand va vad ca va dati mari ca timpul vostru petrecut pe mu este aproape egal cu 0. va spun eu, ca ati petrecut mai mult timp online decat mine restecp!

daaaa :wub: am infinity arrow :dance:

@Perla: chiar trebuia sa fie secret de stat ca refacea Tsu guilda, astfel incat sa ne pazim de pandarii ca boombastic? Tu nu vezi ca asta se crede in filmele cu spionaj ? A fost chiar asa mare tentatia si nu a rezistat? Nu noi ne-am facut de ras ca am fost neatenti, pentru ca in general nu jucam murdar, si nu ne-am gandit si la posibilitatea asta, ci el, ca a dovedit ca ii lipseste absolut orice urma de fair-play, si ca alta placere chiar nu are. Trist

extraordinar. lipsa de fairplay. :-j inventati tot felul de reguli stupide doar din dorinta de razbunare pentru vezi doamne "raul" ce vi l-a facut unu sau altul. :)) e tru' replica asta, si chiar ajunge la inima.

pana acum nu ti-am stalcit nickname-ul. incearca sa termini cu glumitzele astea

@hai re again

Guest Bagaje de mana
Posted

Ma bag si eu putin in topicul vstru ,al lui boom,al cui dracu e, sa va zic doua vorbe.

@Tsu ,esti singurul de aici care a dat bani pentru MU si tot tu zici ca nu-ti pasa , de ce minti ??

@Perlo ,e grele unele pentru baieti ,explica-le babeste ,poate vor intelege

@@ce sa va fac,e un joc,ne jucam cu bune cu rele , nu conteaza cum joci, ca stai afk ,ca stai on,conteaza rezultatele pana la urma...

P.S. totul a inceput de la sarbatoritul vostru de azi,sa nu uitati asta,restul sunt urmari,victime colaterale,bla bla bla,intelegeti voi.

Hai sanatate si zmeii de bucuresti,chiar mi-ar face placere sa va revad ca pe forum nimeni nu va intrece ,dar la o bere cine ,o sticla de vin,un pahar de whisky va bagati ??

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...