Arwen_elf Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 good morning sunshine :hello: Ryuc mai schimba si tu semnatura aia...sau tu sarbatoresti si Craciunul pe rit vechi :-?
Guest TotTsu Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 ce bine ar fi fost daca svrul cadea cat eram eu plecat la facultate -____- ca oricum am facut doar cateva lvle ca picase partyul :)nu atzatz pe nimeni. face atata tam-tam si scandal si el nici macar nu mi-a zis sa-i dau guilda inapoi.vezi, poate trebuia sa mergi la munca si te retinem o.O
bunny Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 Daca nu le-ati mai invoca numele celor din honey in acest topic, in mod NORMAL n-ar veni sa va faca scandal aici. Voi ati inceput din cate vad cu pagini in urma. Poate incetati.
Guest TotTsu Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 sau poate ei au inceput cand au luat numele guildei sau poate, daca nu si-ar baga nasu in acest topic si nu ar incepe sa scrie, iar, nu ar incepe nicio cearta sau poate, te uiti pe topicul lor si dai niste ss-uri ;;) sa vezi acolo limbaj colorat ;;) Sg diferenta e ca noi nu postam la ei, ei de ce posteaza aici?Poate incetati inceteaza
_alexa_ Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 Sg diferenta e ca noi nu postam la ei, ei de ce posteaza aici?Bunny asa e :), in fond si la urma urmei este topicul guildei noastre. Avem voie sa pomenim pe cine vrem, atata timp cat vocabularul nostru nu depaseste limitele bunului simt. Din cate observ nici un admin n-a intervenit in topicul lor, si culmea tu tot aici lasi advertismente. Ti se pare corect? Sau ai uitat motivul pentru care le-a fost inchis primul topic? :) Eu nu. Si sub nici o forma nu voi fi prietenoasa cu un grup de oameni care au obiceiul sa ameninte in RL la telefon. But... nvm :-j
iar am luat suspend Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 sau poate ei au inceput cand au luat numele guildei sau poate, daca nu si-ar baga nasu in acest topic si nu ar incepe sa scrie, iar, nu ar incepe nicio cearta sau poate, te uiti pe topicul lor si dai niste ss-uri ;;) sa vezi acolo limbaj colorat ;;) Sg diferenta e ca noi nu postam la ei, ei de ce posteaza aici?Bunny asa e :), in fond si la urma urmei este topicul guildei noastre. Avem voie sa pomenim pe cine vrem, atata timp cat vocabularul nostru nu depaseste limitele bunului simt. Din cate observ nici un admin n-a intervenit in topicul lor, si culmea tu tot aici lasi advertismente. Ti se pare corect? Sau ai uitat motivul pentru care le-a fost inchis primul topic? :) Eu nu. Si sub nici o forma nu voi fi prietenoasa cu un grup de oameni care au obiceiul sa ameninte in RL la telefon. But... nvm :-jlimbajul colorat il folosim intre noi. nu la adresa voastra. asta e diferenta dintre topicul nostru si topicul vostru :)
Guest TotTsu Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 @boom, sau poate ce vroiam sa zic e ca fiecare scrie ce vrea in topicul lui iar atat timp cat nu se baga tampoane ca tine, nu apar probleme ;;)P.S. imi place ca ne citesti topicul, esti fanul numarul 1 se pare
_alexa_ Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 limbajul colorat il folosim intre noi. nu la adresa voastra. asta e diferenta dintre topicul nostru si topicul vostru :)pardon? hainuinimic :))
uLise Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 limbajul colorat il folosim intre noi. nu la adresa voastra. asta e diferenta dintre topicul nostru si topicul vostru :)you're pro or you're noob :(ideea este ca nu e frumos sa pandesti , cum pandesc tzatzele la tara stau la gard si survoleaza trecerea. dar ma rog fiecare face ce vrea pe forumul asta public. eu de 2 ori am fost la voi in topic la inceput parca , m-am uitat si pe urma am ignorat , tu nu poti , nu te poti abtine.ignora ma boom lasa-ne pe noi astia din HHunter S si barfeste in topicul honey iti doresc ce-mi doresti :tiphat:
bunny Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 Bunny asa e :), in fond si la urma urmei este topicul guildei noastre. Avem voie sa pomenim pe cine vrem, atata timp cat vocabularul nostru nu depaseste limitele bunului simt. Din cate observ nici un admin n-a intervenit in topicul lor, si culmea tu tot aici lasi advertismente. Ti se pare corect? Sau ai uitat motivul pentru care le-a fost inchis primul topic? :) Eu nu. Si sub nici o forma nu voi fi prietenoasa cu un grup de oameni care au obiceiul sa ameninte in RL la telefon. But... nvm :-jDaca cineva ar mentiona de rau numele de "alexa" sau "thorabella" oriunde in forumul asta, si ai observa, n-ai zice nimic? :) Incearca sa vezi si dincolo de geam. :P
logs Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 Of, bunny, dincolo de geam sunt si lucruri legate de fair play si de respectul intre oameni. De a juca cinstit si nu cu sicane si tertipuri de tot soiul, ascunsi sub deviza ca in razboi este permis orice. As mai visa dincolo de geamul ala si la moderatori impartiali, la cooperare si colaborare intre playeri, la sustinerea ideii de comunitate si nu la mentinerea unor conflicte absurde si eterne intre 'tabere'. Poate ca nu e tarziu pentru multi dintre voi sa se intrebe de care parte a geamului sunt ...