Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Lancelot

HHunterZ-Elite squad

Recommended Posts

Guest TotTsu
Posted

bai boom, nu te mai baga in seama pe topicul asta, nu mai arunca vina pe mine pt ca tu n-ai avut ce face cu cateva zile inainte sa rupem noi guilda si ai cacat o mare idee: hai sa luam numele la oameni, ca mai apoi sa mi-l ceara inapoi, altfel nu il dau ;;)

Sti ce trb sa faci ca sa avem numele nostru? SA NU-L IEI IMBECILULE -_- Si gata, sper ca ai inteles ;;) Numele il vreau inapoi, dar nu rugandu-ma de tine, astept sa vad ce zic si ce fac adminii -_-

P.S. boom, nu mai pierde noptile in mu, poate ai si tu un loc de munca si te retinem ;;)

@restu, nb -_-

Posted

dude... it`s just a fucking game... :blink:

pai tocmai. e un joc. nu e in stare sa ceara ce e al lui ca il orbeste orgoliul

bai boom, nu te mai baga in seama pe topicul asta, nu mai arunca vina pe mine pt ca tu n-ai avut ce face cu cateva zile inainte sa rupem noi guilda si ai cacat o mare idee: hai sa luam numele la oameni, ca mai apoi sa mi-l ceara inapoi, altfel nu il dau ;;)

Sti ce trb sa faci ca sa avem numele nostru? SA NU-L IEI IMBECILULE -_- Si gata, sper ca ai inteles ;;) Numele il vreau inapoi, dar nu rugandu-ma de tine, astept sa vad ce zic si ce fac adminii -_-

P.S. boom, nu mai pierde noptile in mu, poate ai si tu un loc de munca si te retinem ;;)

@restu, nb -_-

esti prea mandru ca sa-ti servesti guilda. nu te-am pus sa bagi respecte, nici sa ma rogi sa-ti dau guilda, ci doar sa o ceri cum a facut gunit. sa inteleg ca in loc sa spui "ba imi dai guilda sau nu?" astepti sa vezi poate intervine vreun admin/mod pentru tine sa ti-o dea inapoi? pentru ce atata tam-tam? pentru orgoliul tau prostesc? pentru mandria ta de om redus? pff

Posted

pai tocmai. e un joc. nu e in stare sa ceara ce e al lui ca il orbeste orgoliul

esti prea mandru ca sa-ti servesti guilda. nu te-am pus sa bagi respecte, nici sa ma rogi sa-ti dau guilda, ci doar sa o ceri cum a facut gunit. sa inteleg ca in loc sa spui "ba imi dai guilda sau nu?" astepti sa vezi poate intervine vreun admin/mod pentru tine sa ti-o dea inapoi? pentru ce atata tam-tam? pentru orgoliul tau prostesc? pentru mandria ta de om redus? pff

Auzi vrei sa termin si tu odata si sa nul mai atatzi atat? O sasi cera si scuze gata termina

@Normal Deza :X

Posted

Neatza ppl , tsu la boom asta nici daca-l bati nu intelege , nu te mai supara cu el ca ori el ori copacu din fata blocului ala cu crengi e tot tuna ..

Stie cineva unde se poate skia in tzara ? :)

Posted

Careva a dat cu "gura" sau au stat planton ... anyway ... who the hell cares? :rofl2:

Ei is foarte satisfacuti ... Tzu iara ii mai satisfacut :D

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...